{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Baz Bus Sydafrika

Baz Bus i Sydafrika
Få mer information & boka här
Baz Bus Sydafrika

Baz Bus är det populära Hop-On Hop-Off-busskortet för backpackers i Sydafrika. Konceptet är enkelt: skaffa ditt busskort i förväg och hoppa på och av så ofta du vill längs rutten. Det finns 14 stopp längs Garden Route mellan Kapstaden och Port Elizabeth och 14 stopp till om du bestämmer dig för att fortsätta hela vägen upp till Johannesburg!

Med ett busskort från Baz Bus kommer du att hämtas och lämnas utanför dörren till ditt vandrarhem. Det finns två olika pass. Det finns ett Baz Bus Hop-On Hop-Off-kort i en riktning med en giltighetstid på 12 månader (du kan betala extra för en returbiljett) ELLER Baz Bus Travel Pass i valfri riktning som är tidsbegränsad (flera alternativ tillgängliga).

Med Baz Bus reser du med andra unga backpackers i en avslappnad atmosfär. Det är ett utmärkt alternativ att ta sig runt i Sydafrika på ett flexibelt sätt, men utan att själv köra hyrbil. Du kommer att träffa nya vänner på vägen, det lovar vi!

Hop-On Hop-Off biljett

Köp helt enkelt en biljett till din slutdestination och hoppa på och av så ofta du vill längs rutten. Du hämtas och lämnas vid dörren till ditt boende. Det finns över 200 anläggningar att välja mellan (vandrarhem för backpackers, pensionat, loger och hotell) och mer än 40 städer, städer eller byar att besöka. Med standardbiljetten kan du resa i en riktning men vill du också resa tillbaka igen kan du också välja en returbiljett. Hop-On Hop-Off-biljetten är giltig i 12 hela månader!

  • Kapstaden < - > Johannesburg
  • Kapstaden < - > Durban
  • Kapstaden < - > Port Elizabeth

 

Travel Pass

Köp en biljett och hoppa på och av så ofta du vill inom den tidsperiod du väljer. Du kan resa i vilken riktning du vill. Du hämtas och lämnas vid dörren till ditt boende. Ditt resekort börjar den första dagen av din resa oavsett när du börjar din resa, och dina alternativ är:

  • 8 dagars biljett
  • 14 dagars biljett
  • 21 dagars biljett
Mer information

Baz Bus rutter i Sydafrika

Baz Bus Network

Flexibilitet

Känn friheten att upptäcka Sydafrika i din egen takt utan ett fast schema. Du bestämmer vart du vill åka och hur länge du vill stanna där.

Socialt

Lär känna nya vänner på ditt äventyr genom Sydafrika och upplev ett episkt äventyr tillsammans.

Smidigt

Du hämtas och lämnas vid dörren till ditt boende. Du kommer till och med att få upptäcka mer remote ställen. Privata bussar tar dig till områden du kanske inte själv kände till (en serviceavgift kan tillkomma).

Säkerhet

Slipp navigera på egen hand, gå vilse i ett främmande land mitt i natten eller släpa tunga väskor till ditt boende.

Information ombord

Baz Buss berättar vad som är värt att se och inte i Sydafrika, vart du ska åka och vem du ska åka med.

Fler anledningar att välja Baz Bus

Spara pengar på bränslekostnader! Bussresor har de lägsta utsläppen så du kan genom att välja Baz Bus minska ditt koldioxidavtryck! Du slipper också köra själv, så du kan fortfarande stanna uppe sent på kvällarna. Bara luta dig tillbaka, koppla av och njut av det sydafrikanska landskapet.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...