{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hyra bil utomlands

hyra bil utomlands med KILROY
hyr bil utomlands med KILROY

Hyr bil utomlands och åk på roadtrip

En roadtrip är den ultimata känslan av frihet, så varför inte göra din semester till ett härligt äventyr? Planera så mycket du känner för i förväg, tänk på att om det är högsäsong är det högt tryck på boende. Förutom själva hyrbilen fixar vi även det åt dig om du vill inklusive flyg tur och retu. Ska vi sätta igång och planera?

Varför boka hyrbil via KILROY?

  • Vi hjälper till med biluthyrning i stort sett alla länder och har några av de bästa priserna på marknaden.

  • Även du som är under 25 år kan hyra bil förmånligt och tryggt via oss på KILROY!

  • Bokar din hyrbil och flyg med oss är de försäkrade som alla andra paketresor vilket är ett stort plus

  • Vi har själva åkt på många roadtrips i bland annat USA och Australien delar gärna våra bästa tips!

Tänk på att boka så tidigt som möjligt för att få de bästa priserna och hinna med att få in bil du vill ha innan den tar slut. Hör av dig till oss här nedan och berätta när du vill åka och vart så tar vi fram ett prisförslag!

Få ett prisförslag 

 

Ska jag hyra en bil eller en campervan?


Den beror helt på dina planer! Är du en camping-lover, eller föredrar du hotell/motell? Att campa i din egen husbil har förvisso sin charm, men hyrbil är ofta lättare att köra runt, särskilt i storstäder. Det kan i vissa fall också vara en kostnadsfråga. Det kan verka billigare att hyra en husbil och bo på campingplatser, men när du räknar in bensin (en husbil drar mer) och inte har något emot att bo på billigare motel eller Airbnbs - är skillnaden dock inte alltid enorm, vilket gör det ännu mer en fråga om personlig preferens.


Hur hittar jag en hyrbil till bästa pris?


Vill vi inte alla ha hitta den billigaste hyrbilen och det bästa erbjudandet på marknaden? En hyrbil behöver inte vara jättedyr, men det beror på många olika faktorer och vi är stolta över att ha några av de bästa priserna på marknaden, särskilt för unga förare. Skriv till oss med dina planer så ger vi dig ditt vårt bästa erbjudande!


Jag är under 25 år - kan jag hyra bil via KILROY?


För det mesta, ja! Det kan innebära ett tillägg beroende på land och uthyrningsföretag, men i många fall är det inga problem att hyra en bil när du är yngre än 25 år. Om du vill veta alla detaljer för det land där du vill hyra bil är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig med den perfekta lösningen!


Kan jag hyra en bil och köra från Kanada till USA (eller tvärtom?)


Precis som frågan ovan är svaret att det beror på. Med många biluthyrningsföretag är det möjligt att betala för ett tillägg för att köra över gränsen, så att du kan ta bilen till angränsande stater och/eller länder. När du har speciella önskemål och behov för din roadtrip är det bara att kontakta oss för att gå igenom de alternativ som finns tillgängliga för din destination!

Tillbaka till toppen

Lite inspiration för ditt äventyr..

Få fler tips & tricks

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...