{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Daniél

daniel på kilroy

Reseexpert i Stockholm

Drömmen om Australien 

En av mina stora drömmar under uppväxten var att få uppleva Australien. Mina föräldrar reste dit på deras smekmånad och jag minns mycket väl när jag som barn brukade titta i deras fotoalbum från just den resan. Jag blev inspirerad och hoppades på att jag själv en dag skulle få uppleva landet. Efter studenten så gjorde jag min dröm verklig och reste till Down Under i ett år inklusive två månader på Nya Zeeland. Min tid i Australien bjöd på allt som jag hade hoppats på. Jag fick så otroligt många nya vänner från hela världen, jag upplevde fantastiska platser och jag skapade mig en erfarenhet som kommer vara med mig livet ut. Detta skulle visa sig bara vara början på mitt resande. 

9 månader i The Americas 

År 2017, ca 2.5 år efter att jag hade kommit hem från Australien var det dags igen för en nio månaders lång resa i Kanada, USA, Hawaii, Costa Rica, Brasilien, Uruguay, Argentina, Chile, Peru och Bolivia. Jag började min resa i The Rocky Mountains i Kanada och rörde mig sakta men säkert ner hela vägen till Patagonien i Argentina. Några av höjdpunkterna från resan var Grand Canyon, Hawaii, Los Glaciares National Park och Machu Picchu. Nio länder med olika kulturer och en enorm variation av sevärdheter gav mig allt från nya lärdomar till en starkare passion för att fortsätta se mig omkring i världen. 

Africa by road 

Efter avklarade studier så ville jag göra en sista långresa. Det blev Afrika, något jag hade längtat efter i många år. Tillsammans med 25 andra personer från världens alla hörn, så åkte jag på en 77 dagars Overland Tour från Nairobi, Kenya hela vägen ner till Cape Town, Sydafrika. En roadtrip på nästan 13.000 km som tog oss genom 10 länder - Kenya, Uganda, Rwanda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia och Sydafrika. Ett äventyr med oförglömliga minnen. Det rika djurlivet i Maasai Mara och Serengeti, bergsgorillorna i Ugandas Bwindi National Park, de massiva Victoriafallen, bush camping i Botswanas Okavango Delta och stjärnhimmeln i Namibias Namib Desert. I Afrika så kan jag med all säkerhet säga att jag levde mina absolut bästa dagar i livet. 

Vad gör jag nu?

Idag jobbar jag som Reseexpert på KILROY i Stockholm. Efter alla mina resor genom åren så är det definitivt en dröm att få jobba med att inspirera och hjälpa andra att komma iväg och utforska allt det vackra som vår värld har att erbjuda. Hör av dig så hjälper jag dig att komma iväg på din drömresa!

Snacka resor med Daniél

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...