{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Lina | Reseexpert i Stockholm

Reseexpert i Stockholm

Jag minns mina första resedrömmar. På rasterna i skolan drog jag ner världskartan och fantiserade om platser jag ville besöka när jag blev ”stor”. Målet var att dagen då min kompis och jag fyllde 18 skulle vi besöka pyramiderna i Egypten. Så blev det inte...även om den platsen numera har bockats av från min bucket- list 😊

Upptäckte Latinamerika

Min första resa bokades istället till Dominikanska Republiken. Sedan dess har jag backpackat ett otal varv runt ön under de 7 ggr jag varit där. DR kommer för alltid att vara mitt favoritland. Men jag försöker att varje år göra en ny resa för att upptäcka nya platser.

Jag blev så förtjust i landet med den härliga musiken och danserna bachata, merengue och salsa. Stämningen på ön är fantastisk med musik i varje hörn, jag älskar den latinamerikanska kulturen, de vänliga människorna, maten och frukterna. Såklart också de vackra paradisstränderna, surfen och de gröna landskapen. Nattlivet här är enligt mig, det bästa i världen.

Jag har mest rest i Latinamerika; bland annat jobbat i Costa Rica, pluggat spanska och volontärarbetat i Guatemala och praktiserat på en researrangör i Ecuador. Även gjort flera backpackerresor i Centralamerika, Karibien och Sydamerika.

Ytterligare ett och ett halvt varv runt jorden

Eftersom min dröm alltid varit att få se så mycket som möjligt av världen så har jag alltid velat jobba på kryssningsfartyg. Denna dröm blev sann för några år sedan. Det blev ett drygt varv runt jorden under ett och ett halvt år. Om det sedan var en dröm vet jag inte, det är bland det bästa och värsta jag gjort brukar jag säga. Det var ett slitsamt jobb men jag fick lära känna underbara människor från hela världen och jag såg också många fantastiska platser.

Jobbar med mitt stora intresse

Efter 10 år på resande fot insåg jag att jag faktiskt kunde arbeta med mitt stora intresse. Efter två år på Reseproducentutbildningen i Orsa fick jag jobbet hos KILROY i Göteborg och jag tycker att jag har världens roligaste jobb!

Sedan jag började på KILROY har jag rest på många av våra äventyrsturer. Jag har bland annat haft turen att få vara med om...

  • En overlandtur med camping i Afrika. Vi reste från Sydafrika till Zimbabwe, med massvis av safari och de magiska Viktoriafallen som slutmål.
  • En 8-dagars tur i Uganda där höjdpunkten var att möta bergsgorillorna i Bwindi National park, långt in i den snåriga skogen. Detta var en stor dröm som gick i uppfyllelse. Ända sedan jag var 10 år har jag velat träffa dessa underbara djur i verkligheten. Det var en helt fantastisk upplevelse att få ha mött dem på så nära håll.
  • En roadtrip i campervan i Australien där jag bland annat besökte Great Ocean Road och var på surfcamp. 
  • En veckas segling vid Galapagosöarna. Det här är en av mina största reseupplevelser! Att varje dag få vakna upp vid en ny magiskt vacker ö och dessutom få snorkla på nära håll med sjölejon, havssköldpaddor, rockor och hajar var fantastiskt. Mitt bästa minne, som jag aldrig kommer att glömma, var när vi hade turen att få snorkla med 50 hammarhajar!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...