{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Ida | Reseexpert i Malmö

Reseexpert i Malmö

Jag har alltid haft en stor nyfikenhet på världen och reslust inneboende i mig sedan jag var liten. När jag fyllde 18 år kände jag att det var dags att utforska världen! Men jag hade då ingen vän som hade samma tid, ekonomi eller reslust som jag hade, så när jag fyllde 21 år kunde jag inte vänta längre, och bokade då in mig på min egna första långresa!

Det blev en äventyrsresa i grupp från Sydafrika till Kenya, och sedan vidare till Uganda och Rwanda. Resan varade i totalt 3 månader och är det bästa beslutet jag tagit i mitt liv! Jag fick uppleva mängder med äventyr som fallskärmshopp över öknen i Namibia, bungyjump i Victoriafallen i Zimbabwe, paddla i vilda forsar på Zambezifloden, mängder utav safari där jag fick se Afrikas största djur samt vandra upp genom de dimhöljda Virungabergen och stå öga mot öga med de vackra bergsgorillorna.

Där föddes också min stora kärlek till äventyrsresor i grupp. Jag har sedan dess gjort bussresa i Sydamerika i 2 månader där jag fick bland annat uppleva den smakrika latinamerikanska maten, den friska luften längs Inkaleden, den färgglada kulturen i Bolivia, vyerna från hästryggen i Argentina och syrliga drinkar i Brasilien.

En annan höjdpunkt var när jag åkte Transsibiriska Järnvägen till Kina. Denna resan kombinerade jag även med Korea, Japan och avslutning i tropiska Filippinerna där jag också tog mitt dykcertifikat.

Jag har även rest långresor utan grupp, då jag bilat i Australien, samt längs USAs östkust. Jag lämnade dock mitt hjärta i den Afrikanska kontinenten dit jag återvänt många gånger. Jag har rest både i Västafrika och vandrat upp till toppen av Kilimanjaro. Under 6 månader praktiserade jag också på en liten turoperatör som arrangerar cykelturer i och runtom Kapstaden.

I framtiden drömmer jag om att åka buss i Centralamerika, yoga i Indien och vandra längs de snötäckta bergstopparna i Himalaya till Everest Base Camp.

Som reserådgivare på KILROY älskar jag att få inspirera andra att ta beslutet att komma ut och upptäcka världens alla hörn samt pricka av punkter på deras bucketlists. Jag tipsar mer än gärna om sevärdheterna som är ett måste, eller de små guldkornen dit inte alla hittar.

Hör av dig eller kom och hälsa på mig på kontoret så hjälper jag dig att skräddarsy ditt nästa drömäventyr – med eller utan grupp!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...