{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
sofia på KILROY

Reseexpert i Stockholm

Min första resa på egen hand blev ett halvår efter studenten. Gotland som jag är född och uppvuxen på började kännas för litet. En dröm skulle få gå i uppfyllelse och det var att jag äntligen skulle få åka utomlands och arbeta som volontär. Jag hade hört en presentation i skolan på mellanstadiet om en tjej som åkte till Tanzania och arbetade med barn och där startade min dröm.

Mina kompisar åkte till Asien men jag valde att ta flyget till Kenya och volontärarbeta. Där påbörjade jag en magisk resa genom att arbeta på barnhem, åka på utflykter och lära känna fantastiska människor. Resan fortsatte sedan vidare till Tanzania, Mocambique och Sydafrika innan jag fick vända hem och jobba ihop mera pengar inför nästa äventyr. Detta hade givit mig mersmak och blev starten på en livsstil och dröm.

Året därpå drog jag med min bästa kompis till Syd-och Centralamerika för 5 månader fyllda med äventyr, lärde mig bland annat dyka, vandrade på vulkaner och gjorde försök till att surfa…

Därefter har äventyren bara fortsatt, Yoga i Indien, dyka bland hajar på Filipinerna, segla i Grekland, paddla kanot i mangroveträsk på Madagaskar och klättra på glaciär på Island.

Om det är något jag insett är att drömmarna och äventyr aldrig tar slut. De blir bara flera och att få inspirera och hjälpa andra att komma iväg på äventyr gör att mina drömmar om plaster jag vill besöka bara blir flera!

Hör av dig eller kom förbi mig på kontoret i Stockholm eller höras via telefon så hjälper jag dig att skräddarsy ditt nästa äventyr. Vad längtar du till och vad är din nästa dröm du vill förverkliga?

Snacka resor med Sofia

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...