{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
sofia på KILROY

Reseexpert i Stockholm

Min första resa på egen hand blev ett halvår efter studenten. Gotland som jag är född och uppvuxen på började kännas för litet. En dröm skulle få gå i uppfyllelse och det var att jag äntligen skulle få åka utomlands och arbeta som volontär. Jag hade hört en presentation i skolan på mellanstadiet om en tjej som åkte till Tanzania och arbetade med barn och där startade min dröm.

Mina kompisar åkte till Asien men jag valde att ta flyget till Kenya och volontärarbeta. Där påbörjade jag en magisk resa genom att arbeta på barnhem, åka på utflykter och lära känna fantastiska människor. Resan fortsatte sedan vidare till Tanzania, Mocambique och Sydafrika innan jag fick vända hem och jobba ihop mera pengar inför nästa äventyr. Detta hade givit mig mersmak och blev starten på en livsstil och dröm.

Året därpå drog jag med min bästa kompis till Syd-och Centralamerika för 5 månader fyllda med äventyr, lärde mig bland annat dyka, vandrade på vulkaner och gjorde försök till att surfa…

Därefter har äventyren bara fortsatt, Yoga i Indien, dyka bland hajar på Filipinerna, segla i Grekland, paddla kanot i mangroveträsk på Madagaskar och klättra på glaciär på Island.

Om det är något jag insett är att drömmarna och äventyr aldrig tar slut. De blir bara flera och att få inspirera och hjälpa andra att komma iväg på äventyr gör att mina drömmar om plaster jag vill besöka bara blir flera!

Hör av dig eller kom förbi mig på kontoret i Stockholm eller höras via telefon så hjälper jag dig att skräddarsy ditt nästa äventyr. Vad längtar du till och vad är din nästa dröm du vill förverkliga?

Snacka resor med Sofia

 

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...