{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Cykla utomlands

cykla utomlands och upplev death road i bolivia, sydamerika
tjej provar på att cykla utomlands på en strand

Cykla utomlands och kom närmre locals verklighet

Var en smart resenär och slösa inte tid på att sitta i kö i när du vill se nya platser. Tänk istället utanför ramarna och utforska på egen hand. På en cykel kan du smidigt rulla förbi sevärdheter, upptäcka nya roliga platser och smälta in bland lokalbefolkningen. En cykeltur passar alla typer av resenärer så länge du är ute efter att se nya saker i ett skönt tempo.

Häng med på en cykeltur och få en unik upplevelse

Det finns flertalet cykelturer att välja bland som låter dig utforska nya platser. Vad sägs om att göra en resa tillbaka i tiden och göra en rundtur på en tobaksplantage och känna av en klassisk kultur Kuba, eller ta dig an Death Road i Bolivia? Om du är mer utav en livsnjutaren, hoppa då upp på sadeln och spana in gamla slott, charmiga marknader, vingårdar och den galliska charmen i Loire Valley, Frankrike.

Nyfiken på att kombinera cykling utomlands med resten av din resa?

Om svaret är ja, signa upp dig på en gratis reserådgivning så börjar vi planera resan. Klicka på knappen nedan, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig för att snacka vidare om möjligheterna.

Skriv till oss

Varför åka på cykelresa utomlands med oss?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...