{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Tanzania

under en dykning i tanzania kan du bland annat möta havssköldpaddor
En dykare under vattenytan utanför Tanzanias kust.

Dykning i Tanzania

Tanzania erbjuder flera fantastiska dykplatser. Zanzibar är en populär plats för dykning, men Tanzania erbjuder också andra bra dykplatser som Pemba Island, Mafia Island och den vackra Tanganyikasjön.

Nyfiken på att dyka i Tanzania? Snacka med oss!

Dykning på Pemba Island

Pemba Island är den nordligaste ön i Tanzania och här hittar du mängder av färggranna fiskar. Området kring North Horn är extra känt för sina många hajarter, om du har tur kan du kanske till och med få träffa på den märkliga hammarhajen.

Dykning på Mafia Island 

Mafia Island omringas, likt Pemba Island, av mängder av färggranna fiskar och här kan du mellan oktober mars även dyka med valhajar - WOW-faktor på helt nya nivåer!

Bada och dyk i sötvattensön Lake Tanganyika

Dykning i Tanzania behöver inte endast innebära i havet. Den vackra sjön Lake Tanganyika  ligger i den västra delen av Tanzania och vattnet här är kristallklart och även här möts du av flertalet färgglada fiskar. Om du är ute efter en ny typ av dykupplevelse i Tanzania bör du definitivt ta dig till Lake Tanganyika!

Tag dit PADI-certifikat i Tanzania

Passa på att ta ditt dykcertifikat i Tanzania när du upplever världen under ytan. På Zanzibar i Tanzania hittar du några av världens vackraste dykplatser med fantastiska upplevelser under vattnet. De erfarna dykinstruktörerna ser till att du alltid känner dig trygg när du dyker.

Taggad på dykning i Tanzania?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning i Tanzania. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Tanzania med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta den rätta dykupplevelsen för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...