{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Filippinerna

En gul båt på kristallklart vatten under en dykning i Filippinerna
En glad dykare tittar upp över vattenytan under en dykning i Filippinerna

Dykning i Filippinerna - dykkurser, Fun Dives & dykcertifikat

Över 7000 tropiska öar, kristallklart vatten, makalösa korallrev och färgglada fiskar – Filippinerna är dykarens paradis! Filippinerna är allmänt känt bland dykare som ett av världens bästa platser att hitta bra dykning på. Under havsytan väntar en fantastisk värld på att bli upptäckt! Dyk i kristallklart vatten med fina korallrev. Under säsong har du även chans att se valhajar!

Taggad på dykning i Filippinerna? Snacka med oss!

Dykning i Filippinerna för både nybörjare och avancerade

Vare sig du aldrig har dykt förut och vill ta ditt dykcertifikat, endast provat på att dyka med tuber, alternativt om du är en erfaren dykare, har vi något för dig. Vi samarbetar med seriösa och erfarna dykaktörer i Filippinerna så att du kan känna dig trygg och få uppleva fantastisk dykning under säkra förhållanden. Bli certifierad dykare genom PADI eller kika på våra dykpaket med Fun Dives om du har dykcert sedan tidigare.

Om du inte är säker på vad som passar dig rekommenderar vi att du snackar med oss. Vi skräddarsyr din resa, har stenkoll på alla dykupplevelser och matchar upplevelser och äventyr efter dina drömmar och dina dykskills.

Ta dykcertifikat i Filippinerna 

Våra seriösa dykinstruktörer i Filippinerna ser till så att du känner dig trygg under hela dykutbildningen och helt förberedd när ditt första dyk i Filippinera väl ska ske. Genom oss hittar du flera kurser som låter dig ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Filippinerna.

Har du redan dykcertifikat och erfarnehet utav dykning? Läs mer om Fun Dives nedan!

Fun Dives i Filippinerna - för dig som redan har dykcertifikat

Om du redan har dykcertifikat och har erfarenhet utav att dyka kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fun Dives, till galet nice dyklocations för att uppleva den bästa dykningen Filippinerna har att erbjuda. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.

Är du taggad på dykning i Filippinerna?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa till Filippinera. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi tar i en av våra butiker eller över telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Få gratis reserådgvining

Varför dyka på Filippinerna med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
Vi har samarbetat med leverantörer världen över i många år, så du behöver inte oroa dig för kvalitén och säkerheten. Vi har redan gjort det åt dig.
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Få mer reseinspiration

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...