{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En drakfisk under en dykning på bali
en dykare vid ett korallrev utanför bali

Dykkurser & dykcertifikat på Bali

Gå en dykkurs eller ta ett dykcertifikat på Bali, eller varför inte bara helt enkelt dyk utanför Balis kust och du redan är en rutinera dykare. Du kommer att uppleva mängder av spektakulära dykspots runt om utanför denna vackra ö.

Taggad på att dyka på Bali? Snacka med oss!

Dykningen på Bali är i världsklass

Bali är ett av de mest populära turistmålen i Indonesien och det är inte för ingenting. Speciellt dykning i havet runt Bali och de närliggande öarna är fantastiskt och lockar många unga äventyrare. Om du drömmer om att uppleva livet under havsnivån är Bali en perfekt destination. Här kan du testa ett provdyk, för att se om dykning är något för dig, eller du kan ta både ett Open Water eller Advanced Dive certifikat om du längtar efter mer än bara ett dyk. Dykning på Bali är enastående och vi rekommenderar att du upplever det på egen hand!

Ta dykcertifikat på Bali

Genom oss kan både du som är nybörjare och du som redan dykt en del putsa på era dykskills. Nedan kan du bland annat läsa om alla möjligheter till att ta PADI Open Water och Advanced Dive. Då det finns så många dykoperatörer på Bali och det kan det vara svårt att veta vilka som levererar de bästa tjänsterna. Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de har bäst dykinstruktörer arbetar och vilka dykcenter som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Är du osäker på vilken dykkurs som passar din kunskapsnivå? Hör då av dig till oss så reder vi ut alla frågetecken och tar fram den najsigaste dykresan till Bali du kan tänka dig.

Är du taggad på dykning på Bali?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa på Bali. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka på Bali med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...