{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Indonesien

en drakfisk under en dykning i indonesien
en dykare och en havssköljpadda i indonesien

Fundives & dykcertifikat i Indonesien

Det spelar ingen roll på vilken nivå dina dykskills ligger på, det finns fantastiska dykmöjligheter i Indonesien för alla. Rookies så väl som proffs. Du kan välja att boka en testdyk för att se om dykning är något för dig, välja att ta ditt PADI Open Water Diver-certifikat, eller om du redan har dykcertifikat, utöka med ett Advanced Diver-certifikat.

Taggad på dykning i Indonesien? Snacka med oss!

Dyklocations i Indonesien

Indonesien har mängder av vackra öar och dessutom gott om fantastiska dykställen. Några av de bästa platserna för dykning i Indonesien är:

När du dyker i Indonesien kommer du att få uppleva stora varelser som manta och valhajar, och naturligtvis även sköldpaddor, revhajar och tusentals färgglada fiskar. WOW-faktorn når nya höjder här! Flera tusen kilometer rev ger en oändlig mängd fantastiska dykplatser med rikt havsliv. Vad sägs om exempelvis magiska Sulawesi? Här kan du exempelvis prova på vrakdykning strax utanför staden Makassar och uppleva korallväggar runt Bunaken National Marine Park. Du får en bra chans att se hajar, sköldpaddor och vackra koraller. Ett måste för dykentusiasten med andra ord.

Dykcertifikat i Indonesien

Vi samarbetar med seriösa dykaktörer i Indonesien så att du kan känna dig trygg på under hela din dykutbildning och när det väl är dag för att dyka är du fullt förberedd på allt maxat du kommer att möte under ytan! Genom oss kan du ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Indonesien.

Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare? Spana då in våra Fundives nedan!

Dykning i Indonesien under fundives

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk. Läs mer om dem nedan!

Låter dykning i Indonesien som en dream come true?

Vi kan guida dig genom alla dina möjligheter när det kommer till att utforska Indonesien under ytan!

Få gratis reserådgivning

Varför dyka i Indonesien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta den rätta dykupplevelsen för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...