{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning vid Giliöarna

ölandskap omgivet av turkost vatten sett från ovan vid giliöarna
En man provar på dykning vid giliöarna

Maxad dykning vid Giliöarna

De tre öarna Gili Trawangan, Gili Meno och Gili Air bildar tillsammans Giliöarna vilka är perfekt belägna utanför Indonesien och omgivna av kristallklart vatten och korallrev. Hos oss kan du boka in dig på dykkurser på Giliöarna och bli certifierad dykare på professionella, skickliga och godkända dykcenter.

Taggad på dykning vid Gili? Snacka med oss!

Varför dykning på Giliöarna?

Först och främst är dykning den främsta anledningen att komma till Gili - eller åtminstone för paradisstränderna, om du snarare är en landkrabba. Men även om så är fallet så kan vi lova dig att du verkligen skulle missa något om du inte provade på dykningen utanför dessa vackra öar. Korallrevet huseras utav oöverträffad biologisk mångfald, vattnet är kristallklart, fiskarna är i alla regnbågens färger. På många platser kan du även har turen att träffa på jättemantror och de så kallade hawksbillsköldpaddorna.

Dykcertifikat och dykning vid exempelvis Gili Trawangan

Dykning vid Gili Trawanga är en av de mest populära aktiviteterna på ön. Tusentals backpackers och dykintresserade tar sig hit för att uppleva undervattensvärlden och majoriteten ser även till att utveckla sina dykkunskaper när de väl är här. Varför? Enkelt svar, dykningen är magisk och du har möjligheten att möta mantor - finns det något som kan ogillas med det liksom?

Genom oss kan alla, nybörjare som proffs, putsa på sina befintliga så väl som obefintliga dykskills. Nedan kan du läsa om alla möjligheter till att ta PADI Open Water-och Advanced Dive-certifikat på Giliöarna. Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de har bäst dykinstruktörer arbetar och vilka dykcenter som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Är du osäker på vilken dykkurs som passar din kunskapsnivå? Hör då av dig till oss så reder vi ut alla frågetecken och tar fram den najsigaste dykresan till Giliöarna du kan tänka dig.

Låter dykning vid Giliöarna som en dream come true?

Vi kan guida dig genom alla dina möjligheter när det kommer till att utforska Gili under ytan!

Få gratis reserådgivning

Varför dyka vid Giliöarna med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta den rätta dykupplevelsen för dig:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...