{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning på Phi Phi Island

Dyk i Phi Phi Island
Dyk i Phi Phi Island

Magisk dykning vid Phi Phi Island

Thailand, och i synnerhet Koh Phi Phi (även känt som Phi Phi Islands), är en riktigt populär destination för alla som drömmer om att lära sig dyka. Inte nog med att ön är otroligt vacker och är ett tropiskt paradis, dessutom gömmer det sig en magisk världen under havsytan. Här möter du ett stort och imponerande marint liv. Dyk med hajar, sköldpaddor, stim av färgglada fiskar, och under säsong trollbindande mantor

Dykning  utanför Koh Phi Phi låter dig vara med om några av de mest fantastiska dykupplevelserna du kan tänka dig.

Snacka dykning vid Phi Phi Island med oss!

Ta ditt dykcertifikat på Koh Phi Phi 

Om du väljer att ta ditt dykcert på Koh Phi Phi är teorilektionerna på dykcentret bara ett stenkast från grymma dyklocations och dessutom har centret en strålande utsikt över havet. Dina första dyk i havet är närmre stranden där det är lugnare och grundare vatten. Varteftersom du kommer in i dykningen fortsätter du ut till nya dykplatser. Du kan boka både nybörjarkurser och fortsättningskurser på Koh Phi Phi här och om du har några frågor, hör av dig till våra reseexperter så hjälper vi dig.

Att ta dykcertifikat och att gå dykkurser i Thailand är billig i förhållande till prisnivån i andra länder. Det här innebär inte att kvaliteten är sämre på något vis. Vi samarbetar med några av de bäst dykoperatörerna i landet och de ser till att dykningen sker under totalt säkra förhållanden.

Fundives på Koh Phi Phi

För dig som redan har ett dykcertifikat och är en van dykare finns möjligheten att hänga med på våra fundives som tar dig till riktigt maxade dyklocations. Du kan även signa upp dig för våra avancerade dykkurser för att putsa på dina dykfärdigheter än mer. Scrolla ner och spana efter kurserna med namn så som "Advanced" och "Fundiving" för att hitta akitivteterna på din kunskapsnivå.

Taggad på dykning vid Phi Phi Island?

Eller har du svårt att bestämma dig för vilken dykkurs i Thailand du ska ta eller vart du ska dyka i Asien? Snacka med oss så ser vi till att din dykresa blir galet nice!

Få gratis reserådgivning

Varför dyka på Koh Phi Phi med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...