{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Koh Tao

Dykning i Koh Tao i Thailland
Dyk i Koh Tao i Thailand

Fantastisk dykning i Koh Tao

Koh Tao är en av de populäraste platserna i världen för dykning. Ön har cirka 200 olika dykoperatörer och har dessutom några av de vackraste dyklägena i hela Thailand. Då det finns så många dykoperatörer och dykcenter på ön kan det vara svårt att veta vilken man ska välja och vilka som levererar de bästa tjänsterna. Vi samarbetar endast med de främsta dykcentren och har gjort all research åt dig. Du slipper alltså fundera på var de har bäst dykinstruktörer och utrustning, och vilka som uppfyller säkerhetskraven – vi har redan gjort det åt dig!

Taggad på att dyka vid Koh Tao? Snacka med oss!

Dykning vid Koh Tao på alla kunskapsnivåer

Vi erbjuder dykning på alla nivåer, oavsett om du vill uppleva några magiska dykplatser runt Koh Tao som rutinerad dykare, eller om du vill ta dykertifikat eller uppgradera dig till Advances Diver i Koh Tao. Om du är osäker på vilken kurs som matchar din kunskapsnivå är det bara att höra av dig till oss får reder vi ut det hela.

Ta dykcertifikat i Koh Tao - PADI Open Water & Advanced Water

Vi samarbetar med seriösa dykaktörer i Koh Tao så att du kan känna dig trygg under hela din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning. Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Koh Tao. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.

Fundives vid Koh Tao - för den rutinerade dykaren

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade fundives där ofta boende, mat och flera dyk ingår. Spana in de kurser nedan som inkluderar ordet "fundiving" för att utforska dina möjligheter till maxad dykning utanför Koh Tao.

Varför är det då så billigt att ta dykcertifikat och att dyka vid Koh Tao?

Känns priserna overkligt överkomliga? Du kan vara lugnt, i det här fallet handlar det inte om utbildningarnas kvalitet. Säkerheten är alltid på topp om du väljer att dykar genom oss. Prisnivån handlar istället om konkurrens. Många operatörer resulterar i lägre priser. Perfekt för din plånbok alltså!

Är du taggad på att dyka vid Koh Tao?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa i Thailand. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi tar i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Boka in gratis reserådgivning

Varför dyka vid Koh Tao med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...