{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness bootcamp & träningsresa utomlands

Åk på en träningsresa utomlands med KILROY
Åk på en träningsresa utomlands med KILROY

Hitta ny motivation på en träningsresa utomlands

Att åka iväg utomlands på en träningsresa eller fitness bootcamp kan på riktigt förändra ditt liv! Förutom den fysiska utvecklingen får du ett bättre välmående på köpet. Åk en träningsresa en eller flera veckor vecka ensam eller med en kompis (90% åker själva), där du tränar med andra i en inspirerande miljö!

Vad finns det för olika typer av träningsresor?

Träningsresor utomlands är en populär typ av semester som kombinerar träning, avkoppling och kulturupplevelser. En träningsresa kan fokusera på allt från yoga på tropiska öar till vandringsutflykter i bergslandskap och bootcamps där du verkligen får utmana dig fysiskt. 

Utöver själva aktiviteten är en träningsresa utomlands också ett grymt sätt att upptäcka nya platser och kulturer. Detta ger dig möjlighet att lära dig om olika livsstilar samtidigt som du håller igång. 

Läs mer om yogaresor

Fitness Bootcamp - en rivstart för motivationen

Genom att åka på ett fitness bootcamp utomlands får du vara med om en intensiv träningsupplevelse som sträcker sig över flera dagar eller veckor och är en kombination av fysisk träning, hälsosam kost och wellness. Om du ska fokusera på din hälsa, varför inte göra det på exempelvis tropiska Bali?

Du kör vanligtvis ett träningspass under dagen, som exempelvis högintensiv intervallträning (HIIT), styrketräning, yoga eller annan konditionsträning. Träningspassen är utformade för att vara utmanande och intensiva, men anpassningsbara så att du kan delta oavsett nivå. Du får också möjlighet att välja det pass som passar bäst för dig!

Utöver träningen är kost och hälsa en viktig del av din träningsresa. Du har tillgång till hälsosam och näringsrik mat under hela vistelsen, med betoning på en balanserad kosthållning för att du få ut det mesta av din träningsresa!

Läs mer om bootcamp på Bali

Kan man åka själv på en träningsresa utomlands?

Visst kan du det! Faktum är att de flesta som åker på träningsresa eller fitness bootcamp reser helt själva, utan sällskap hemifrån. Det betyder att du kommer att träffa massor av andra träningssugna personer som är öppna för att lära känna nya människor. Du kommer med andra ord få nya vänner på nolltid. Men du kan såklart resa tillsammans med någon om du känner för det! 

Är du taggad på att komma i form på en träningsresa?

Vi svarar på dina frågor och funderingar kring att åka på en träningsresa eller fitness bootcamp utomlands. Hör av dig till oss via formuläret nedan, så kan vi snacka via telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi hjälper dig att hitta rätt träningsresa eller fitness bootcamp för dig och hjälper även till att hitta de bästa flygbiljetterna!  

Planera din träningsresa

Varför åka på träningsresa med KILROY?

Vi gör grovjobbet åt dig!
Om du berättar för oss när och vart du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen åt dig. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.
Meningsfulla äventyr
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra reseförslag innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!
Din kompis på träningsresan
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Vill du stanna längre? Eller boka om din hembiljett? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...