{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness bootcamp & träningsresa utomlands

Åk på en träningsresa utomlands med KILROY
Åk på en träningsresa utomlands med KILROY

Åk på träningsresa utomlands till tropiska destinationer

Drömmer du om att kombinera träning med spännande resmål som Bali och Thailand? Då har du kommit helt rätt! En träningsresa med KILROY är inte bara är ett tillfälle att boosta din fysiska hälsa, utan också en chans att utforska nya exotiska platser och kulturer på ett unikt sätt. Vi hjälper dig skapa kombon svettig träning och magiska solnedgångar. Låter rätt nice eller hur? Ge dig själv en paus från vardagens rutiner!

Vad finns det för olika typer av träningsresor?

Träningsresor utomlands är en populär typ av semester som kombinerar träning, avkoppling och kulturupplevelser. En träningsresa kan fokusera på allt från yoga på tropiska öar till vandringsutflykter i bergslandskap och bootcamps där du verkligen får utmana dig fysiskt och kicka igång träningssuget!

Fitness Bootcamp - Bali eller Thailand

Ett svettigt fitness bootcamp utomlands är en rätt så en intensiv träningsupplevelse som sträcker sig från ett vecka eller flera beroende på hur länge du vill vara borta. Våra fitness boocamps på Bali och i Thailand är en kombination av fysisk träning, hälsosam kost och härligt sällskap.

Hur går det till?

Jo, du kör vanligtvis ett träningspass under dagen, som exempelvis högintensiv intervallträning (HIIT), styrketräning, yoga eller annan konditionsträning. Träningspassen är utformade för att vara utmanande och intensiva, men anpassningsbara så att du kan delta oavsett nivå. Du får också möjlighet att välja det pass som passar bäst för dig! Efter träningen kan du ta det lugnt vid poolen och på kvällen kanske du och någrs nya vänner går ut och käkar tillsammans. Reser du själv? Detta är helt perket då eftersom du garanterat kommer träffa många andra som också reser själva!

Utöver träningen är kost och hälsa en viktig del av din träningsresa. På bootcampet har du tillgång till hälsosam och näringsrik mat, med betoning på en balanserad kosthållning för att du få ut det mesta av din träningsresa!

Läs mer om bootcamp på Bali

Yogaresa utomlands

Att resa är en oförglömlig upplevelse i sig själv, men att kombinera det med yoga skapar en helt ny dimension av välbefinnande och äventyr. På våra yogaresor tar vi dig med till magiska platser runt om i världen där du får möjlighet att fokusera på dig själv samtidigt som du lär känna en ny kultur. 

Varför välja en yogaresa utomlands med KILROY? För det första ger det dig möjlighet att bryta från vardagens stress och rutiner och ge dig själv tid att andas, reflektera och växa. Att utforska nya platser som Bali, Sri Lanka och Portugal samtidigt som du får lära känna nya människor och vidga dina perspektiv. Oavsett om du drömmer om att åka på en träningsresa för att yoga på en strand i Thailand, djungeln på Bali så hjälper vi dig att sätta ihop hela resan med flyg och boende. 

Hitta din yogaresa

Åk på surfcamp utomlands

Våra reseexperter är inte bara proffs på att boka träningsresor som fokuserar på yoga och bootcamp, de är även passionerade surfare med massor av erfarenhet från surfdestinationer över hela världen. De vet vad som krävs för att fånga den perfekta vågen och är redo att dela med sig av sin kunskap och peppa dig att våga ta steget ut på surfbrädan!

Med KILROY kan du boka hela surfupplevelsen från start till mål. Vi hjälper dig att hitta de bästa surfskolorna på exempelvis bali och Sri Lanka som passar just dig. Vare sig du är nybörjare eller erfaren surfare, är du välkommen att bli en del av vårt surfgäng och upptäcka en ny spännande destination!

Kolla in våra surfcamps 

Kan man åka själv på en träningsresa utomlands?

Visst kan du det! Faktum är att de flesta som åker på träningsresa eller fitness bootcamp reser helt själva, utan sällskap hemifrån. Det betyder att du kommer att träffa massor av andra träningssugna personer som är öppna för att lära känna nya människor. Du kommer med andra ord få nya vänner på nolltid. Men du kan såklart resa tillsammans med någon om du känner för det! 

Vad kostar det att åka på en träningsresa?

Priset för en träningsresa kan variera beroende på flera faktorer, inklusive hur länge du vill vara borta och vilken typ av boende och aktiviteter du förväntar dig. Flygpriser är också en betydande faktor som kan påverka den totala kostnaden. För att få de bästa priserna är det alltid en bra idé att boka din resa med god framförhållning, men det där ordnar vi åt dig. Vi på KILROY skräddarsyr varje äventyr efter din budget, så oavsett om du letar efter en kortare getaway i Portugal eller vill dra iväg till Bali en hel månad finns det alternativ för dig. Börja med att höra av dig till oss så tar vi det därifrån!

Få ett prisförslag

Taggad på att komma iväg på en träningsresa?

Vi svarar på dina frågor och funderingar kring att åka på en träningsresa eller fitness bootcamp utomlands. Hör av dig till oss via formuläret nedan, så kan vi snacka via telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi hjälper dig att hitta rätt träningsresa eller fitness bootcamp för dig och hjälper även till att hitta de bästa flygbiljetterna!  

Planera din träningsresa

Varför åka på träningsresa med KILROY?

Boka allt på samma ställe
Om du berättar för oss när och vart du vill resa och vilken typ av träningsresa du vill åka på så ordnar vi allt åt dig inklusive flyg, boende och försäkringar!
Tropiska destinationer
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Åk på träningsresa till platser som Thailand och Bali!
Trygghet på resan.
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Vill du stanna längre? Eller boka om din hembiljett? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa om du behöver oss!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...