{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness bootcamp på Bali

Åk på träningsresa till Bali med KILROY
Åk på träningsresa till Bali med KILROY

Åk på träningsresa till Bali

Vi kan inte tänka oss en härligare plats för att komma igång med träningen på än på tropiska Bali, kan du? Är du sugen på att göra en fysisk rivstart, utmana dig själv och hitta nya vänner är detta fitness bootcamp på Bali precis vad du letar efter!

Träning för alla nivåer

Detta bootcamp på Bali ligger nära stranden i Jimbaran. Hela anlänningen är totalt 3 000 kvadratmeter och rymmer både träningsytor med crossfit-uppsättning, beachvolleyplane och komplett inomhusgym med fria vikter och maskiner. Du lägger upp ditt eget träningschema och det finns flera klasser att välja mellan som passar för både nybörjare och dig som vill ha en rejäl utmaning. En vecka kan vanligtvis bestå av crossfit-klasser, HIIT-träning (högintensiv intervallträning), Booty Core och Circuit Training.

När du vill varva ner (och svakla dig!) finns det en stor pool på anläggningen med solsängar där du kan ta det lugnt mellan passen. Området rymmer även en restaurang med massor av hälosamma och fräscha rätter på menyn. Kort sagt, allt du behöver för att hitta träningsmotivation på ett och samma ställe! 

Vad ingår på bootcampet?

  • Boende på en privatfitness resort med pool
  • Möjlighet att träffa andr deltagare digitalt innan avresa
  • Tranfer från flygplatsen i Denpasar
  • Introdution till anläggning och programmet på plats
  • Tillgång till hela gymmet och all träninfsutrustning
  • Tillgång till alla gruppträningsklasser
  • Tillgång till hela poolområdet och restaurang
  • Lättare frukost 5 dagar i veckan (måndag-fredag)
  • Möjlighet att följa med på utflykter under din vistelse (kostnader för aktiviteter tillkomemr)
  • ..en rejäl dos av träningsmotivation och pepp! 


Resa själv eller med sällskap?

Faktum är att 90 % av alla vi skickar iväg på bootcamp reser på egen hand. Det är en väldigt social miljö på campet och du kommer att få nya vänner på nolltid om du vill det! 

Kombinera fitness på Bali med surfing

Bali är ett surfingmecka utan dessa like och här hittar du vågor som passar för nybörjare så väl som rutinerade surfare. Spana in detta reseförslag till Bali för att maxa din resa med både bootcam och surfcamp!

 

Surf & Bootcamp på Bali

Redo för att svettas på Bali?

Vi sitter redo med svar på dina frågor kring att åka på bootcamp på Bali och hjälper dig att sätta ihop en resa som både inkluderar bootcamp, flyg och andra aktiviteter om du vill! Mejla oss så kickstartar vi äventyret tillsammans!

Mejla oss

Varför åka på bootcamp på Bali med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i tränaren och vill stanna längre på bootcampet på Bali? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...