{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness bootcamp i Sydafrika

Dyrk fitness i Sydafrika | Fitnessrejser til Sydafrika | KILROY
Dyrk fitness i Sydafrika | Fitnessrejser til Sydafrika | KILROY

Fitness bootcamp i Sydafrika

Boosta upp din fysiska form på ett fitness bootcamp i Sydafrika. Ett träningsläger som får dig i bättre form än när du påbörjade din resa!

I Sydafrika får du möjlighet att komma i form tillsammans med andra unga träningsentusiaster. Oroa dig inte, på lägret finns träningsprogram som passar alla oavsett vilken nivå du ligger på. Träningen består bland annat av yoga, pilates, crossfit och konditionsträning – du kommer med andra ord alltid hitta ett upplägg som passar dig. Dessutom får du personlig vägledning under tiden och du får professionell hjälp med att ta fram ett skräddarsytt träningsprogram att fortsätta med när du åker hem.

Träningstiderna är ofta på förmiddagen vilket gör att du har eftermiddagen till andra aktiviteter som t ex snorklingsturer, bada med sälar, lära dig surfa eller ta en vandringstur upp till Table Mountain för att njuta av den grymma utsikten över Kapstaden!

Vad ingår i en träningsresa till Sydafrika?

Innehållet i fitness bootcamppaketen kan variera, men som regel ingår frukost och middag varje dag. Utöver det ingår övernattning på vandrarhemmet Saltycrax i Kapstaden under hela din vistelse samt en transport till eller från flygplatsen. Något som alltid garanteras är nya vänner och ett hav av aktiviteter att välja mellan! Läs mer om exakt vad som ingår i de olika paketen nedan!

Hur bokar jag fitness bootcamp träningsläger i Sydafrika?

Nedan på vår sida kan du se vilka paket vi kan erbjuda till Sydafrika just nu. Du kan också kontakta en av våra reseexperter om du har frågor om vilket paket du borde ta. Vill du dessutom skräddarsy din resa med flygbiljetter, andra aktiviteter eller bara fråga oss om vad man ska göra i Sydafrika.

Är du peppad på en träningsresa till Sydafrika?

Boka in en reserådgivning med oss (helt gratis!) så rivstartar vi äventyret! Vi svarar på alla dina frågor om träningsresa i Sydafrika och kan även hjälpa dig att hitta de bästa flygbiljetterna!

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv ett meddelande

 

Varför KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad har du för resedrömmar?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...