{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Upskill

Learn To Photograph In Bali
Learning Web Development In Bali

Upskill – skaffa nya färdigheter som tar dig vidare i din karriär

Det finns alltid nya saker att lära sig och vad kan vara bättre än att lära sig nya skills i vackra omgivningar? Med UPSKILL ger vi dig en möjlighet utbilda dig inom ett visst område som intresserar dig. Det kan vara för din egen personliga utveckling, din karriär eller för att hitta en ny väg i livet. Res med ett syfte, nätverka och ta reda på vem du vill bli.

Lärorika upplevelser runt om i världen

Lär dig grunderna i webbutveckling – bli en wizard på sociala medier, frilansande fotograf eller briljera inom kodning. Allt detta kan du ha nytta av om du vill utvecklas på jobbet, boosta ditt CV eller leva som en digital nomad.

Du kan också välja en helt annan väg för att komma närmare naturen. Följ med på ett unikt äventyr där du får läta dig hur du överlever i naturen samtidigt som du får utveckla dina färdigheter inom klättring, kajakpaddling och vandring. Oavsett om du gillar vintersporter eller varma sommarnätter har vi en resa för dig. Du kommer att få lära dig allt för att överleva utomhus och få tid att verkligen reflektera. 

För dig som vill ta ett sabbatsår erbjuder vi massor av olika möjligheter. Vad sägs om att segla jorden runt och få tid att utvecklas som person och skaffa vänner för livet? Du kommer att lära dig allt om att segla ute till havs och vara en del av ett häftigt volontärprojekt. 

Vi hoppas att du ska känna att det finns ett före och ett efter dessa upplevelser och att du återvänder hem med nya kunskaper, vänner och perspektiv!

Vad kan du lära dig?

Dessa uplevelser erbjuder vi just nu runt om i världen:

Psst..vi jobbar även med att ta fram nya häftiga upplevelser, så håll utkik! 

Varför UPPSKILL?

Nya kunskaper
Utveckla nya färdigheter inom ett område du brinner för. Vi samarbetar med de bästa instruktörerna!
Personlig utveckling
Upptäck vad du du är bra på och maximera din potential!
Community
Res med likasinnade som har intresse som du. Heja på varandra och stötta när det behövs!
Vi tror på att lära sig nya färdigheter ute i världen är den ultimata kombinationen. Vi hjälper dig med att fixa allt från flygbiljetter, kurssplats, boende, upplevelser med mera!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...