{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Costa Rica

Volontärarbete i Costa Rica med KILROY
Volontärarbete i Costa Rica med KILROY

Volontärarbete med djur och natur

Volontärarbete i Costa Rica involverar oftast djur- och naturskydd av olika slag. Under din tid som volontär har du chansen till att både göra nytta under resan och spetsa din spanska. Under tiden som du engagerar dig i volontärprojektet du valt kommer du att kunna njuta av livet och kulturen i Costa Rica. Du kan i många fall även kombinera volontärarbetet med spanskakurser och till och med surfkurser. Drömkombon av att hjälpa till och lära sig något nytt med andra ord. Win – win!

Att volontärarbeta med djur handlar om att hjälpa djuren för att förbättre deras chanser till att kunna släppas fria och leva som vilda djur igen. Genom att delta i något av våra volontärprojekt i Costa Rica kommer du att hjälpa till med att t.ex. rädda utrotningshotade havssköldpaddor. Andra exempel på vad volontärarbete i Costa Rica kan innebära för dig när det kommer till arbetsuppgifter:

Det är möjligt att volontärarbeta i Costa Rica utan spanska språkkunskaper, men vi rekommenderar att du tar en 1-2 veckors språkkurs i spanska innan du börjar arbeta med ett volontärprojekt. På detta sätt kommer du att få mer utmanande uppgifter och icke-statliga organisationer som vi arbetar med kommer att få ut mer av din hjälp. Dessutom är det en chans att lära sig spåket ytterligare under volontärprojektets gång! Läs mer om våra spanskkurser i Costa Rica här.

 

SNACKA MED MER OSS

Varför volontärarbeta i Costa Rica med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de volontärprojekt och upplevelser vi ordnar åt våra kunder. För volontärsprojekt är detta superviktigt!
Din kompis på resan
Under tiden du reser eller jobbar så är vi där om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta ditt volontärprojekt i Costa Rica...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...