{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Kroatien

Volontärarbete med KILROY i Kroatien
Volontärarbete med KILROY i Kroatien

Drömmer du om att volontärarbeta i Kroatien?

Varför inte kombinera äventyr i Kroatien med volontärarbete? Vi har några olika volontärprojekt att välja mellan, du bestämmer själv hur länge du vill vara där, men minimum är 1 vecka. 

Vad kan ag göra för volontärarbete i Kroatien?

Det projekt vi samarbetar med är ett marint projekt där du får chansen att lära dig om livet under ytan och du hjälper bland annat till att hålla havet rent. Det är en fantastisk möjlighet att hjälpa den lokala miljön mot en renare framtid.

Som marinvårdsvolontär i Split kommer du att få hjälpa till att minska havsföroreningar och bevara det marina livet. Som en del av detta kan dina uppgifter som volontär inkludera att samla skräp från havet, logga information om insamlade föremål, lära dig mer om det marina ekosystemet och hur man skyddar det, samt observera och identifiera olika sorters fiskar.

Programmet är öppet för nybörjare utan dykerfarenhet. Dock måste alla volontärer få sin dykcertifiering innan de kan delta i projektet vilket ingår i programmet!

Jag vill veta mer

Varför volontärarbeta i Kroatien med KILROY?

Känna sig säker
Vi arbetar med erfarna partners som vi har kontrollerat noggrant och som är kvalitetssäkrade. Oberoende vart du väljer att resa så kan du känna dig säker på att du är i goda händer.
Alltid där
Vi är här för dig hela tiden. Om något oförutsett händer så kan du vara säker på att vi finns här för att hjälpa dig!
Planera i förväg
Vi gillar att freestyla men att planera vissa delar av äventyret innan du reser iväg gör att du slipper spendera dyrbar tid på att ordna praktiska saker när du vill göra roligare aktiviteter.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...