{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbeta i Kroatien

Volunteering Split Technologies
diving-coral-close-up-beige-colors-sidebar

Drömmer du om att volontärarbeta i Kroatien?

Varför inte kombinera äventyr i Kroatien med volontärarbete? Vi har några olika projekt att välja mellan, du bestämmer själv hur länge du vill vara där, men minimum är 1 vecka. 

Varför volontärarbeta i Kroatien?

i Kroatien finns det just nu 2 olika projekt att välja mellan. Bägge projekten är riktigt coola, de är utmanande och ger en chans att få en inblick i det verkliga livet i Kroatien. Som bonus kan vi nästan garantera att du får vänner för livet då du arbetar med andra passionerade unga människor från olika delar av världen.

Vilket projekt kan jag välja i Kroatien?

Som vi nämnt så har vi 2 projekt i Kroatien som du kan välja mellan. Det ena projektet är ett marint projekt där du får chansen att lära dig om livet under ytan och du hjälper bland annat till att hålla havet rent. Det är en fantastisk möjlighet att hjälpa den lokala miljön mot en renare framtid.

Ett annat projekt hittar du i Split och här handlar det om kreativitet och teknologi. Uppdrag kan vara fotografering, videoproduktion, redigering och webbdesign. Att ha engelska som sitt modersmål eller ha väldigt god kunskap i det engelska språket är en stor fördel och något som denna organisation värdesätter högt. I arbetet ingår det att kommunicera på just engelska i deras olika kanaler.

Klicka nedan för mer info, vi kommer hjälpa dig att hitta det perfekta projektet för just dig!

Jag vill veta mer!

Varför volontärarbeta i Kroatien med KILROY?

Känna sig säker
Vi arbetar med erfarna partners som vi har kontrollerat noggrant och som är kvalitetssäkrade. Oberoende vart du väljer att resa så kan du känna dig säker på att du är i goda händer.
Alltid där
Vi är här för dig hela tiden. Om något oförutsett händer så kan du vara säker på att vi finns här för att hjälpa dig!
Planera i förväg
Vi gillar att freestyla men att planera vissa delar av äventyret innan du reser iväg gör att du slipper spendera dyrbar tid på att ordna praktiska saker när du vill göra roligare aktiviteter.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...