{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Portugal

Volontärarbete i Portugal med KILROY
Volontärarbete i Portugal med KILROY

Drömmer du om att volontärarbeta i Portugal?

Varför inte kombinera ditt äventyr i Portugal med volontärarbete? Det finns en del olika volontärprojekt att välja mellan, hur länge är upp till dig. Minimum för de flesta av våra volontärprojekt i Portugal är 7 dagar.

Vilka projekt har jag att välja på i Portugal?

I nuläget arbetar vi med tre olika volontärprojekt i Portugal. De skiljer sig mycket från varandra, så det finns något för de flesta smaker.

Ett av dem är ett väldigt populärt vargskyddsprojekt som hjälper skadade vargar tillbaka ut i naturen. Detta ger en unik möjlighet att bo och arbeta på ”The Iberian Wolf Recovery Centre”, som jobbar mot att bevara och skydda denna utrotningshotade art i vackra omgivningar. Detta volontärprojekt ligger strax utanför Lissabon och du kommer att bo på centret.

Ett annat volontärprojekt i Lissabon arbetar med att ta vara på matsvinn. Ämnet har aldrig varit mer relevant, något som bevisas genom de 22 miljoner nedladdningar som gjorts sen 2016 av den danska appen ”To Good to Go”.  På detta volontärprojekt samlar volontärer in mat som blivit över från lokala restauranger och kaféer och omfördelar detta till behövande familjer med låg inkomst.

Det tredje alternativet är ett volontärprojekt som ägnar sig åt bevarandet av marina miljöer. Här får du lära dig om olika miljöfrågor och bidra till att göra haven till en renare plats.

Klicka på knappen nedan för att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det rätta volontärprojektet för just dig!

Skriv till oss

Varför volontärarbete i Portugal genom KILROY?

Känn dig säker
Vi samarbetar med erfarna projekt som är noggrant kollade och kvalitetssäkrade. Vart du än bestämmer dig för att resa kan du vara säker på att saker sköts som de ska och att du är i goda händer.
Vi finns här
Vi är med dig hela vägen. Om något oförutsett skulle hända kan du lita på att vi finns här för att hjälpa till.
Planera i förväg
Vi gillar att ta det lite som det kommer, men vissa saker är bra att bestämma och boka i förväg för att slippa lägga värdefull restid på att lösa praktiska saker.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...