{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Working Holiday

working-holiday-man-working-as-barista
canada-working-holiday-skiing-sidebar

Krydda ditt äventyr med en dagstur

Visste du att du kan dra iväg på en Working Holiday i AustralienNya Zeeland eller Kanada? Javisst! Om du är 18-30 år kan vi hjälpa dig att uppfylla din dröm om att leva och arbeta utomlands i upp till 1 år. 

Vi vill såklart hjälpa dig att komma iväg och även underlätta med förberedelserna så att din ankomst blir så smidig som möjlig.

Vad kan jag arbeta med utomlands?

Det är oftast lätt att hitta jobb utomlands, men det kan vara bra att veta vad du kan förvänta dig. I Australien och Nya Zeeland är det framförallt inom turismindustrin som du kan få jobb t.ex. på hotell eller hostel, på barer & cafeér, eller på olika farmer med djur eller fruktodlingar. Tanken är inte att den inhemska arbetsmarknaden ska störas. Det går även att få mer avancerade jobb, men då kan det vara bra att ta kontakt med företaget i fråga innan man reser för att få svar om eventuell arbetsplats.

I Kanada arbetar man inom turismindustrin på någon av de stora skidorterna som erbjuder riktigt bra skidåkning och en härlig miljö. Här finns jobb inom bland annat handel, uthyrning, skidskola, bokningscentral, skidliftsanläggning och restuaurangbranchen.

Om du har några funderingar om att säsonga utomlands eller om Working Holiday-visum kan du alltid kommar förbi en av våra butiker eller prata med oss över telefon. Du kan givetvis även chatta eller skicka ett meddelande till oss - vi sitter redo för att hjälpa dig!

Varför resa med KILROY?

Du är i trygga händer
Vi arbetar med erfarna partners som vi har handplockat för att kunna ge dig oförglömgliga upplevelser runt om i världen. Oavsett var du reser kan du vara säker på att allt är i ordning och att du är i goda händer.
Experthjälp hela vägen
Våra reseexperter har massor av egna erfarenheter som de gärna delar med sig av för att du ska få en fantastisk upplevelse.
Få valuta för pengarna
Vi gör allt grovjobbet åt dig. Bokar du en resa via oss kan du vara säker på att du inte går på turistfällorna och får mest valuta för pengarna!

Åk iväg på Working Holiday

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...