{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Working Holiday

Working Holiday i Australien, Nya Zeeland & Kanada via KILROY
Working Holiday i Australien, Nya Zeeland & Kanada via KILROY

Working Holiday

Om du är mellan 18 och 30 år har du möjligheten att jobba Down Under i Australien, Nya Zeeland och även Kanada. Upplev dessa magiska länder samtidigt som du tjänar pengar! Bästa kombon?

Jobba utomlands & res runt 

Kombinationen av jobb och semester är en unik möjlighet som samtidigt ger dig en djupare inblick i den lokala kulturen som en "vanlig" semesterresa aldrig kommer i närheten av. Det är även en möjlighet att tjäna ihop delar av reskassan på plats!

Med ett Working Holiday-visum kan du få begränsat arbetstillstånd i:


Du kan egentligen vara hur flexibel du till. Jobba en månad på en plats innan du reser ett tag och sedan letar efter ett nytt jobb vid nästa stopp. Drömlivet! 

Hur enkelt är det att hitta jobb med ett Working Holiday-visum?

Det är är faktiskt rätt lätt att få jobb – det beror mest på dina egna krav och dina förväntningar. Med ett Working Holiday-visum snackar vi jobb som servitris, service eller jobb som guide, dykinstruktör eller på en farm. Tanken med Working Holiday är inte att du ska tjäna massa pengar, utan ha en rolig upplevelse och möjlighet att delvis finansiera din resa i Australien, Nya Zeeland eller Kanada. 

Hur kommer jag iväg på Working Holiday?

När du väl bestämt dig för att du vill åka på Working Holiday till Australien, Nya Zeeland eller Kanada dyker det säkert upp många frågor. Är det lätt att få jobb? Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna? Hur hittar jag boende? Hur kombinerar man att jobba utomlands med andra upplevelser som te.x surfcamps, dykning, roadtrip? 

Vi rekommenderar starkt att du börjar med vårt Working Holiday startpaket för en smidig start på resan. Vad som ingår beror på vilken destination du väljer, men du kommer få upphämtning från flygplatsen, boende de första nätterna på hostel och hjälpa dig att komma igång med jobbsökandet och alla möjliga praktiska grejer som du behöver ha koll på innan du ka börja söka jobb. Dessutom träffar du andra Working Holiday resenärer som ska starta samma äventyr som du, kan vara skönt att vara runt andra i samma sits de första dagarna!

Varför ta hjälp av KILROY inför ditt Working Holiday år?

Trygghet
Vi samarbetar med partners som är kvalitetskontrollerade så att du kan känna dig trygg och vara säker på att allt är i sin ordning när du anländer.
Vi finns här för dig
Vi är med dig hela vägen. Om något oväntat händer kan du lita på att vi finns där för att hjälpa dig från hemmaplan.
Hjälp med det praktiska
Resa handlar delvis om att vara spontan, men vissa saker bör du ha koll på innan du åker för att slippa räddar dig från att lägga restid på att reda ut praktiska saker.

Kolla in våra startpaket för Working Holiday

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...