{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Storstadsupplevelser utomlands

Storstadsupplevelser utomlands | Cityresa till alla världens hörn
Storstadsupplevelser utomlands | Cityresa till alla världens hörn

Ge dig ut på en cityresa för grymma storstadsupplevelser

Låt en local guidad dig till storstädernas många distrikt och dolda pärlorna som du aldrig skulle kunna hitta utan deras insiderinformation. Vandra genom inspelningsplatser till dina favoritfilmer, ta dig genom områdena alla snackar om och besök topprankade butiker och restauranger. I alla storstäder hittar du något som är unikt och spännande och vi kan hjälpa dig till dessa platser!    

En cityresa till världens mest berömda festivaler

Ta dig runt i storstaden som du alltid drömt om att besöka och dess sevärdheter och hotspots. Och varför göra det den traditionella vägen till fots? Se storstaden från nya vinklar och perspektiv till sjöss eller varför inte från luften? Möjligheterna är näst intill oändliga och vi lovar att det finns en storstad som passar alla!

Utöver de givna sevärdheterna i världens storstäder rekommenderar vi dig även starkt att match din cityresa med de större festivalerna. Några av våra bästa förslag är:

  • Halloween i Transylvanien
  • Oktoberfest i München 
  • Karneval i Venedig
  • Naadam Festival i Mongoliet
  • Jul i Kaliornien och nyår i Las Vegas

Taggad på en cityresa och härliga minnen?

Våra reseexperter är experter på, just det, resor och de sitter redo att svara på alla dina frågor om att att upptäcka världen. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte, som du kan ta i en av våra butiker eller över telefon, så guidar de dig genom djungeln av möjligheter och skräddarsyr din drömresa genom var helst du vill i världen.

Snacka med oss!

Varför göra en cityresa med KILROY?

Designat för dig

Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.

Res som en local

Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.

Optimerad resa

Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...