Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad kul att du hör av dig! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du nå oss innan dess kan du kontakta oss via chatt eller telefon på nummer 0771 – 545 769. Se våra öppettider här

Det har hänt att våra mejl har hamnat i spamfiltret – så ta gärna en titt där om du saknar mejl från oss.

Vi hörs snart!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, , och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vi finns på plats:
Måndag-Fredag 11.00-15.00 (telefon & chatt)

Våra butiker är tillsvidare stängda pga coronakrisen


Vi ser fram emot att vara en del av planeringen av dina drömupplevelser utomlands. Hoppas att inspirationen är på topp - för nu kör vi!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
En elefant och en under på en dammig savann i Namibia.
Kvinna i traditionella kläder i Namibia.

Resa till Namibia

Namibia i sydvästra delen av Afrika är ett mycket vackert och orört land med ett imponerande djurliv och underbart landskap. Här kan du leva ut drömmen om det verkliga Afrika. När du reser till Namibia, åker du till ett land i sydvästra hörnet av Afrika, vilket på många sätt är något ganska speciellt. Landet har två imponerande öknar - den Namibiska öknen nära landets Atlantkust och den berömda Kalahariöken i öster.

Vill du resa till Nambia? Snacka med oss!

Snabbfakta om Namibia

Huvudstad:  Windhoek
Befolkningsantal: 2,5 miljoner
Högsäsong för resenärer: juli till oktober

Namibias sevärdheter

I Namibia finns det goda möjligheter att kombinera naturliga och kulturella upplevelser på resan. Du kan till exempel besöka Himba- och Sanstammarna och upptäcka hur dessa stammar fortfarande lever mer eller mindre exakt som de har levt i tusentals år. Och ja det här är också det land där du kan uppleva de afrikanska savannernas vilda djur på nära håll. Speciellt Etosha National Park som är ett utmärkt ställe att se lejon, elefanter, noshörningar, flodhästar, hyenor, sjakaler, vildsvin, gazeller och mcyket mer. Men den subtropiska Waterberg Plateau Park är ett bra ställe att upptäcka vit noshörning, afrikanska buffel, giraffer, antiloper, geparder och leoparder. Ja, Namibia är full av fantastiska vildmarksupplevelser, och en resa hit betyder nästan med all säkerhet att du kommer åka iväg med ett fullt kameraminne.

Något speciellt i Namibia är The Skeleton Coast, där öknen möter havet. Detta område är känt för de blekta val- och sälben som är utspridda runt stranden. Du kan även se elefantskelett och skeppsvrak här. På andra håll av kusten vid Cape Cross Bay hittar du ett antal bra stränder, ett perfekt ställe att koppla av före eller efter du hoppar på de mer eller mindre adrenalinfylla äventyren som Namibia erbjuder.

En histora av tysk kolonialisering, guld & ädelstenar

Namibia har varit både en tysk och en sydafrikansk koloni. Det tyska inflytandet är uppenbart, och även om huvudspråket i Namibia är engelska så är det en ganska stor del av befolkningen som talar tyska. Det finns många gator med tyska namn och även städer som Lüderitz och Swakopmund där du kan äta tysk mat. Utöver att landet påverkats stort av kolonialisering har även gruvindustrin och landets naturresurser haft ett inflytande på landet Namibia som vi vi känner till idag. Varför? Landet har stora naturresurser som diamanter, koppar, silver och guld. Detta har inneburit att gruvdrift varit och är mycket stor. Det här en stor förklaring till varför landet har varit så exponerat för utländska intressen i många år.

Klimater i Namibia

Resor till Namibia kan göras året runt, men det finns tider på året som är bättre än andra. Namibia är torrt och varmt de flesta delar av året, även om det officiellt bara finns två extremt korta torra årstider: en från april till maj och en annan från oktober till november. Den södra delen av landet sticker ut lite, för här regnar det oftare och landskapen är frodiga med skogar, våtmarker etc.

Vad kan du göra under en resa till Namibia?

Volontärarbeta med djur och natur

Namibia har ett helt enastående djurliv, men många arter är hotade och behöver både skydd och vård. Som volontär i Namibia kan du engagera dig i projekt som just arbetar med naturvård och djurskydd. Du kan dessutom kombinera denna typ av volontärarbete med engagemang i skola såväl som sjukvård.

Mer om volontärarbete i Namibia

Safari i Namibia

Det bästa och mest naturliga sättet att uppleva vildmarken är under en safari. Vi har valt ut det bästa safarit i Namibia, som du kan boka direkt med oss. Och om du bokar din safari härifrån eller under din resa till Namibia, finns det många olika typer att välja på - till exempel morgonsafari, nattsafari eller kanske en vandringssafari (om du vågar!). Till exempel erbjuder Namib-Naukluft National Park möjligheten att uppleva sin fascinerande natur på natten.

Mer om safari i Namibia

Praktisk information

Innan du åker till Namibia rekommenderar vi att du får information om vaccinationer, träffa din läkare eller lokal vaccinationscenter. Det kan också vara en bra idé att kolla ditt utrikesdepartementets hemsida för annan säkerhetsinformation när du reser till Namibia.

Är du nyfiken på att resa till Namibia?

Våra reseexperter sitter inne med grymma tips och råd om att just resa till Nambia, så väl som att göra en längre rundresa i Afrika. Boka in en kostnadsfri reserådgivning (som vi tar i en av våra butiker eller över telefon - du bestämmer!) så ser vi till att du kommer iväg på ett äventyr som du sent kommer att glömma!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Namibia

Ja, en resa till Namibia ger dig stor variation. Du kan till exempel prova sky dykning, sand boarding, en fyrhjulstur, gå igenom de gigantiska sanddynerna eller ett äventyr på havet med snorkling eller dykning. Namibia är fullt av möjligheter till den äventyrliga resenären och vi kan starkt rekommendera landet eftersom det här är en perfekt blandning av pittoreska landskap, vilda djur och möjligheter att prova något skrämmande. Du måste också se den fantastiska Fish River Canyon, världens näst största kanjon, överträffad endast av Grand Canyon i USA.

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Aktiviteter i Namibia

Namibia har en otroliga häftig natur och är en drömdestination för den som vill få en maxad naturuppelvese!

Fler aktiviteter på resan

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Taggad på att resa till Namibia?

Vi hjälper dig hela vägen dit! Vi som jobbar på KILROY är passionerade backpackers med riktiga erfarenheter. Berätta för oss vart du vill och vad du vill göra på din resa så hjälper vi dig att planera och ta fram ett reseförslag - helt kostnadsfritt!

Få gratis reserådgivning

Hur vill du uppleva Namibia?

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Välj månad

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
30000+
{{absoluteMinPrice}}

Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...