Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En man på toppen av Taffelberget med utsikt över centrum under en resa till Kapstaden.

En resa till Kapstaden tar dig till Afrikas sydspets!

Kapstaden är en av de vackraste storstäderna i Sydafrika. Den ligger vid foten av Taffelberget som bildar bakgrund till staden. Från toppen av berget har du en fantastisk vy ända ner till Cape Point.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Kapstaden i korthet

Kapstaden har en av de viktigaste hamnarna i Afrika. Stadens centrum är modern och erbjuder trendiga restauranger, modeaffärer och ett roligt nattliv. En solig men inte för blåsig dag rekommenderas en tur till Taffelberget (Table Mountain). Den lätta vägen är att hoppa in i en kabelvagn, men om man vill komma närmare berget finns det utmärkta vandringsleder som tar ett par timmar. Från toppen av berget möts man av en magnifik utsikt. Vackra kustlandskap finns även i Chapmans Peak Drive och Cape Point.

Sevärdheter i Kapstaden

Det finns mängder av spännande sevärdheter i Kapstaden, både när det kommer till kultur och natur. Några av våra favoritsevärdheter i Kapstaden är...

Robben Island

En resa till Kapstaden tar dig till Afrikas sydligaste spets, vilket gör hamnen här till en av de viktigaste på kontinenten. Från hamnen kan du med färja ta dig ut till Robben Islands, något som är ett måste för alla som reser till Kapstaden. Det var här Nelson Mandela satt fängslad i 27 år och guiderna som tar er runt på en resa genom Sydafrikas tuffa historia är, tro det elelr ej, föredetta fångar.

Taffelberget

En annan sevärdhet i Kapstaden som är oundvikligt att missa är det fantastiska Taffelberget. Om du vill ta dig till toppen kan detta göra under en dagsutflykt. Under utflykten kan du även passa på att vandra ett antal leder som tar dig upp till toppen. Om du är mer lagd åt det bekväma hållet finns en linbana som du även kan komma till toppen med. Utsikten där uppifrån är helt magisk!

Kapstadens kust

Om du inte får nog av utsikten över Kapstadens klippiga kust efter en dagstur till taffelbergets topp kan en roadtrip längs den berömda kuststräckan Chapmans Peak Drive vara något för dig. Sträckan sägs vara en av de vackraste i världen! Glöm inte att ta vägen förbi Cape Point, Afrikas sydligaste punkt där Atlanten möter Indiska Oceanen. PÅ vägen ut till denna vackra plats dör du dessutom se till att stanna till vid Boulders Beach som innebos av pingviner året om.

Kapstadens unika townships

Sevärdheterna i Kapstaden handlar inte endast vackra platser och imponerande utsikter. Utkanterna av staden är både ”berömda och beryktade” för sina många townships, ett slags slumkvarter, som ofta lyder under sina egna lagar och regler med lokala styren. Om du är intresserad av att se denna mörkare sida av Kapstaden kan du gå med på en guidad rundtur i exempelvis township of Khayelitsha. Det här är en upplevelse som vidgar ens sinnen som en intressant kontrast till den moderna stadens centrum med eleganta sushibarer. Guiderna kommer från kåkstäderna och berättar om "ubuntu"-attityden i townships och deras speciella liv.

Andra områden värda ett besök

 • Distric Six Museum i Kapstadens centrum är är även det är värt ett besök samt området Bookaap med sina färgstarka hus.
 • Området Waterfront är väldigt vackert och ett utmärkt ställe att få i sig en god middag på en fin restaurang och få höra lite jazzmusik. Området är även bra för shopping.

Att göra i Kapstaden

Hajdykning är den ultimata upplevelsen för äventyrare. Tänk att befinna sig öga mot öga med en vithaj! Det finns även väldigt bra surfstränder i närheten och massor av kitesurfing, windsurfing och segling. Man kan också ta en trip till de idylliska vingårdarna i Paarl, Stellenbosch och Franschhoek. Priserna är helt okej även för dig som är backpacker.

Vin, vin och mer vin

Kapstaden är omringad utav områden som är som gjorda för alla vindyrkare. Sydafrika är generellt känt för sina bra och relativt billiga viner - we like! Om du väl reser till Kapstaden bör du därför se till att boka in dig på minst en vinprovning hos någon av de många vinproducenterna.

Volontärarbeta med barn och unga

Många townships är under utveckling och hjälp efterfrågas, du har därför möjlighet till att bidra genom volontärarbete och på så vis hjälpa barn och unga att ta sig ifrån slummen och mot en ljusare framtid. Din hjälp kan göra STOR skillnad.

Volontärarbeta med hajar

Den ultimata adrenalinkicken är den populära aktivitet att dyka med hajar, vilket man kan göra en bit utanför Kapstaden. Detta kan du prova på som en dagsutflykt som turist, men även inom volontärarbete med vithajen. Som volontär kommer du att lära dig om vithajens natur och biologi samt få mer insikt i kring andra arter som lever utanför Kapstadens kust genom att stötta marinbiologer i deras projekt. 

Mer om volontärarbete i Kapstaden

Transport i Kapstaden

Baz Bus är ett bussbolag med välfungernade hop-on/hop-off möjligheter och går från-dörr-till-dörr mellan ungefär 180 vandrarhem runt Sydafrika. Att hyra en bil och köra själv är lätt och smidigt i Sydafrika, men kör aldrig in i områden som känns "obekväma" och inte efter att det blivit mörkt.

Läs mer om Baz Bus

Boende i Kapstaden

Vi har satt ihop ett startpaket som låter dig får en grym start på din resa i Kapstaden. Vad ingår? Jo, allt du kan tänkas behöva de tre första dagarna på resan i Sydafrika. med andra ord: transfer från flygplatsen, tre nätters boende samt en guidad tur genom Kapstaden alt. upp till Taffelberget. Kort och gott en grymt deal till ett riktigt bra pris.

Startpaketet i Kapstaden

Vad du inte får missa under din resa till Kapstaden:

Table Mountain när det är fint väder - vyn är underbar från toppen! 
Robben Islands där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år. Bästa stranden: 
Clifton Beach är definitivt den bästa stranden.
Strutsburgare bara MÅSTE du prova.
WaterFront-området bjuder på grym shopping.

Låter en resa till Kapstaden som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kapstaden och Sydafrika (och Afrika överlag!). Boka in en kostnadsfri reserådgivning, antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Aktiviteter att göra i Kapstaden

Kapstaden bjuder på en mänga nice aktiviteter! Här kan du göra allt från att träna CrossFit till att dyka och sufra - och det här en endast tre av en drös andra aktivteter i staden.

Se alla aktivteter

Färdiga rundresor i Kapstaden

Det finns många sätt att upptäcka Kapstaden på. Här är några av våra favoriter!

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...