{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Grönska i Manila
Manilas skyline

Resor till Manila - Filippinernas huvudstad

Utforska den pulserande huvudstaden Manila i Filippinerna! Se landets historia berättas på stadens museum och kyrkor, och njut av de vackra parkerna. Ät gott, shoppa stort och ta dig sedan till Baywalk, för att se den fantastiska solnedgången.

Filippinernas huvudstad Manila är en riktig metropol och ett business centra. Staden är tätbefolkad med cirka 15 miljoner invånare. I stadens akritektur, kan du se det som är kvar från landets koloniala historia och följden av andra världskriget. Den starka västerländska exploateringen är märkbar. Manila kan beskrivas som en vibrerande stad, med en otrolig blandning av olika etniciteter och kulturer. Det finns ett flertal museum, kyrkor och palats i Manila.

Vill du resa till Manila? Snacka med oss!

Manilas historia

Stadens historiska sevärdheter finns i den gamla spanska delen. Fort Santiago i Santa Clara ST och Intramuros är värda ett besök. Rizal Park är stadens viktigaste park. Där finns Nationalmuseet, kinesiska och japanska trädgårdar, Butterflypaviljongen och alla typer av kulturella uppträdanden. Om du är intresserad av filippinsk kultur, boka då en guidad tur på Ayala Museet(Makati Avenue), som har en bra utställning om landets historia och konst. I dess närhet finns trevliga kaféer och Greenbelt shoppinggalleria.

Ta dig till Chinatown i Binondo-distriktet för en promenad på den populära Ongpin Street. Besök någon av alla tehus och ät gott i de små restaurangerna. Om du vill se något annorlunda tar du dig till den kinesiska begravningsplatsen. Där har de döda alla faciliteter som levande har - till exempel toalett. På begravningsplatsen finns även några riktigt gamla och eleganta byggnader, som Chong Hock Tong templet (från 1850-talet).

Manila är ett riktigt shoppingparadis med flera stora gallerior, så packa inte dina väskor allt för fulla när du reser hit. Det finns många butiker i stadens finansiella distrikt Makati. För ett vildare nattliv är Makati och Malate, platserna där alla coola DJ:s spelar bra dansmusik. På Batangas beach kan du njuta av en fantastisk solnedgång.

Att ta sig runt i Manila

Många upplever Manilas flygplats som lite stökig, men läget är bra då det inte är långt från staden. Trafiken i Manila är kaotisk och att hyra bil är att utmana ödet. Ta dig istället runt med tåg. Det finns två linjer; L1 går mellan Monumento och Bacalaran, L2 går mellan Santolan och Recto. Tunnelbanesystemet fungerar även väldigt bra. Att ta sig runt med dessa går både snabbare och är mindre irriterande, då man lätt fastnar i trafiken med bil, buss eller taxi. Tänk på att det finns mycket ficktjuvar på tågen och tunnelbanorna.

Låter en resa till Manila som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Filippinerna och Asien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Boka in gratis reserådgivning

Restips i Manila

Vandra upp till det kända Mount Pinatubo, som är beläget ca 2-3 timmar från staden. Du kan även ta dig till vattenfallet Pagsanjan och bada. Denna dagstur kan du kombinera med kanotpaddling!

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...