{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Goa
Res till Goa

Resor till Goa - oändligt med möjligheter!

Fantastiska Goa är en bra början på din Indienresa. Här finns allt du kan tänka dig; matsensationer, kultur, palmkantade stränder, shopping, marknader, heliga kor, silke, folkliv, full moon partys, trafikkaos, försäljare, världsarv och många andra sevärdheter!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Upplev fantastiska Goa

Det är längs med Indiens västra kust som du hittar fantastiska Goa. Denna indiska delstat som sträcker sig 10 mil längs kusten är en bra början på din Indienresa. Här är livsstilen lättsam och överallt möts du av leenden. Goa och Indien erbjuder så mycket att du sällan kommer vara rastlös! Njut av matsensationer, insup den färgglada kulturen, bada längs palmkantade stränder, shoppa loss bland fantastiska tyger och besök billiga marknader, se de omtalade heliga korna och känn den speciella atmosfären omgiven av ett fantastiskt folkliv! När det kommer till boende i Goa finns det en rad olika alternativ i olika prisklasser. Bästa tiden att besöka Goa är mellan november - februari/mars.

Norr och Söder

Goa brukar delas upp i norr och söder. I flera decennier har de norra stränderna lockat till sig hippies, droger och full moon partyn. Och än i dag lever detta kvar, även om det börjar förändras. Vill du se mer än hippiekultur erbjuder norra Goa närhet till restauranger, barer och affärer. Du kan också njuta av ett besök vid det gamla fortet Aguada som har en fantastisk utsikt över Mandovi flodens mynning.

I söder hittar du det lite mer lyxiga men ändå lättsamma Goa. Här står hotellen tätt längs med stränderna och likaså besökarna. Vill du vara mer för dig själv bör du ta dig till Arossim Beach eller till Colva ytterligare lite söder ut. Här hittar du ett mer lugnare och rofyllt Indien. 

Upplevelser i Goa

Några mil in från kusten hittar du Goas Huvudstad, Panaji. Fram till 1961 var den portugisiskt styrd och detta märks framför allt i arkitekturen. Strosa i de gamla kvarteren, Sao Tomé och Fontainhas och känn den speciella atmosfären av Europa och Indien i en enda härlig mix. I Panaji får du verkligen uppleva Indiens alla dofter och färger i ett enda myller! 

Beger du dig några mil öster om Panaji kommer du till den forna huvudstaden, Old Goa. Då staden är ett kristet världsarv bör du ta chansen besöka Asiens största kyrka, Se-katedralen och stanna till vid St. Francis Xaviers gravplats! Att se kor vandra omkring på gator och stränder mycket vanligt och ett oundvikligt fotoögonblick! Gillar du shopping är marknaderna i Mapusa och Anjuna två bra alternativ. Marknaden Anjuna är känd som hippiemarknaden. Här finns alltifrån färgglada saris, smycken, köksredskap och tyg till träarbeten, kryddor och skräddarsydda kläder att fynda. Och det är mycket billigt!!!  

Även maten är en upplevelse i sig. Nyfångad fisk och skaldjur är både populärt och gott! Självklart finns här också ett stort urval av Indiens smaskiga curryrätter att njuta av! Vill du släcka törsten bör du prova en inhemsk Kingfisheröl. Prova Yoga och ayurvedisk massage. Ayurveda är en uråldrig hälsovetenskap som ska hjälpa utövaren att uppnå kroppsligt och själsligt välbefinnande och nästan vart du än åker kommer du stöta på detta.

Transport i Goa

Taxi är det enklaste sättet att ta sig runt på i Goa. Det finns också tåg och lokalbussar för den som skall ta sig lite längre sträckor. 

Låter en resa till Goa som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kina och Asien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa till Asien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...