{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Goa
Res till Goa

Resor till Goa - oändligt med möjligheter!

Fantastiska Goa är en bra början på din Indienresa. Här finns allt du kan tänka dig; matsensationer, kultur, palmkantade stränder, shopping, marknader, heliga kor, silke, folkliv, full moon partys, trafikkaos, försäljare, världsarv och många andra sevärdheter!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Upplev fantastiska Goa

Det är längs med Indiens västra kust som du hittar fantastiska Goa. Denna indiska delstat som sträcker sig 10 mil längs kusten är en bra början på din Indienresa. Här är livsstilen lättsam och överallt möts du av leenden. Goa och Indien erbjuder så mycket att du sällan kommer vara rastlös! Njut av matsensationer, insup den färgglada kulturen, bada längs palmkantade stränder, shoppa loss bland fantastiska tyger och besök billiga marknader, se de omtalade heliga korna och känn den speciella atmosfären omgiven av ett fantastiskt folkliv! När det kommer till boende i Goa finns det en rad olika alternativ i olika prisklasser. Bästa tiden att besöka Goa är mellan november - februari/mars.

Norr och Söder

Goa brukar delas upp i norr och söder. I flera decennier har de norra stränderna lockat till sig hippies, droger och full moon partyn. Och än i dag lever detta kvar, även om det börjar förändras. Vill du se mer än hippiekultur erbjuder norra Goa närhet till restauranger, barer och affärer. Du kan också njuta av ett besök vid det gamla fortet Aguada som har en fantastisk utsikt över Mandovi flodens mynning.

I söder hittar du det lite mer lyxiga men ändå lättsamma Goa. Här står hotellen tätt längs med stränderna och likaså besökarna. Vill du vara mer för dig själv bör du ta dig till Arossim Beach eller till Colva ytterligare lite söder ut. Här hittar du ett mer lugnare och rofyllt Indien. 

Upplevelser i Goa

Några mil in från kusten hittar du Goas Huvudstad, Panaji. Fram till 1961 var den portugisiskt styrd och detta märks framför allt i arkitekturen. Strosa i de gamla kvarteren, Sao Tomé och Fontainhas och känn den speciella atmosfären av Europa och Indien i en enda härlig mix. I Panaji får du verkligen uppleva Indiens alla dofter och färger i ett enda myller! 

Beger du dig några mil öster om Panaji kommer du till den forna huvudstaden, Old Goa. Då staden är ett kristet världsarv bör du ta chansen besöka Asiens största kyrka, Se-katedralen och stanna till vid St. Francis Xaviers gravplats! Att se kor vandra omkring på gator och stränder mycket vanligt och ett oundvikligt fotoögonblick! Gillar du shopping är marknaderna i Mapusa och Anjuna två bra alternativ. Marknaden Anjuna är känd som hippiemarknaden. Här finns alltifrån färgglada saris, smycken, köksredskap och tyg till träarbeten, kryddor och skräddarsydda kläder att fynda. Och det är mycket billigt!!!  

Även maten är en upplevelse i sig. Nyfångad fisk och skaldjur är både populärt och gott! Självklart finns här också ett stort urval av Indiens smaskiga curryrätter att njuta av! Vill du släcka törsten bör du prova en inhemsk Kingfisheröl. Prova Yoga och ayurvedisk massage. Ayurveda är en uråldrig hälsovetenskap som ska hjälpa utövaren att uppnå kroppsligt och själsligt välbefinnande och nästan vart du än åker kommer du stöta på detta.

Transport i Goa

Taxi är det enklaste sättet att ta sig runt på i Goa. Det finns också tåg och lokalbussar för den som skall ta sig lite längre sträckor. 

Låter en resa till Goa som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kina och Asien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa till Indien

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...