Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Tjej framför en neonskylt under en resa till Tokyo i Japan.

Resor till Tokyo - Japans futuristiska huvudstad

Tokyo är hem till många intressanta sevärdheter och varenda en är värd ett besök. Det är nästan garanterat att du någonstans mellan enorma skyskrapor, ett myller av människor och hundratals tågstationer, kommer gå vilse. Tokyo är Japans huvudstad och med sina 12.8 miljoner invånare är det även den största staden i Japan.

Vill du resa till Tokyo? Snacka med oss!

Upplev det bästa av Japans huvudstad

Från början hette Tokyo, Edo och var en fiskarby. Först när Edo valdes till att bli kejsardömets huvudstad döptes det om till Tokyo. Det är en väldigt säker stad och kriminalitet är inte ett problem för turister. Språket däremot ställer till större problem, då väldigt få japaner talar god engelska. Menyer är endast på japanska och skyltar är skrivna med japanska bokstäver. Det kan skapa lite huvudbry när du kommer ner till tunnelbanan och ser att alla stationer, anvisningar och biljettmaskiner är på japanska. En rolig sak just angående maskiner, är att det är fullt av automater överallt! Här säljer de allt mellan himmel och jord, mat, mobiltelefoner, godis, färsk fisk och bullar! Allt du någonsin kommer att behöva finns i en automat någonstans i Tokyo!

Att göra i Tokyo & sevärdheter:

Shibuya - ett trendtörstigt mecka

Tokyo är en supermodern stad, och ungdomarna här är kända för att vara väldigt trendiga. För alla dessa trendtörstande ungdomar är Shibuya deras Mecka. Stadsdelen Shibuya är ett av de mest aktiva och färgrika distrikten i Tokyo. Staden är full av affärer, restauranger, sex-shoppar och högljudda Pachinkohallar. Det är alltid mycket folk här, och bara det är en sevärdhet i sig.

Kejsarpalatset

Kejsarpalatset är nästa absoluta måste. Mitt i denna hektiska huvudstad ligger det en gigantisk park med palatset i mitten. Du kan inte komma innanför portarna, men att bara promenera runt ger dig en insikt i hur det är och har varit i Tokyo. Den absolut bästa tiden att vara här är i mars - april, då de kända körsbärsträden blommar för fullt.

Akihabara - den "elektriska staden"

I den "elektriska staden" Akihabara hittar du allt möjligt elektroniskt. Allt från mobiltelefoner med alla möjliga små attiraljer till nästrimmare, kameror, klockor och tv-apparater. Om det är en pryl och den kräver el eller batteri, finns den här! Priserna är låga jämfört med resten av Tokyo och det är ingen idé att försöka pruta för här är priserna oftast redan satta.

Tokyo Tower

Med sina 333 meter, är Tokyo Tower 8 meter högre, än ursprungsmodellen Eiffel tornet, och det högsta självupphållande ståltornet i världen. Det färdigställdes 1958 som en symbol för Japans pånyttfödelse, som en ekonomisk stormakt Det används nu som antenn åt television och radio såväl som turistattraktion. Besökare kan ta sig upp till antingen 150 eller 250 meter för att få en vy ut över Tokyo. Om det är fint väder kan du se hela vägen till Fujijama! Tokyo har inte bara en kopia av Eiffeltornet utan även en Frihetsgudinna. Ta tåget över Rainbow Bridge ut till det relativt nybyggda området Odaiba och shoppa lite i deras stora gallerior när du ändå är där.

Mount Fuji – Japans högsta berg

När du är i Tokyo måste du ta en tur till berget Fuji. Att få se berget under en fin dag är helt makalöst!

Ät dig fram genom Tokyo

Om du inte redan är en foodie kommer du garanterat bli det efter ett beösk i Tokyo. Ät, ät och ät lite till. Pröva små lokala restauranger och utforska en japanska matkulturen. Sushi kommer aldrig vara sig likt efter en resa till Tokyo!

Good to know inför en resa till Tokyo:

Transport i Tokyo

Staden Tokyo har ett av de bäst utvecklade tåg- och tunnelbanenäten i världen. När du ser det för fösta gången kan du tycka att det är ett totalt kaos, men när du förstår hur det fungerar, kommer du tycka att detta är ett av de bästa sätten att ta sig runt i den stora staden. Taxi i Tokyo som alternativt färdmedel är ganska dyrt och rekommenderas inte om det inte är nödfall.

För dig som vill resa runt över en större i och utanför Tokyo är Japan Rail Pass ett grymt alternativ. Läs mer om tågpasset och om hur möjligheterna för att tågluffa i Japan via knappen nedan.

Mer om Japan Rail Pass

Klimatet i Tokyo

Tokyo har ett tempererat klimat eftersom det ligger i mitten av Honshu, den största av Japans öar. Honshu har 4 distinkta årstider så planera väl innan avresa!

Nyfiken på att resa till Tokyo?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Tokyo och hela Japan. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Vad du inte får missa i Tokyo...

När du är i Tokyo måste du ta en tur till berget Fuji. Att få se berget under en fin dag är helt makalöst! Vi rekommenderar även att äta! Ja du hörde rätt, äta äta äta, pröva små lokala restauranger. De kommer inte bara fylla din mage, utan du får även en otrolig upplevelse!

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...