{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Angkor Wat
Res till Angkor Wat

Resor till Angkor Wat - platsen du alltid kommer att minnas

Känns det som du redan har sett allt och inget riktigt förvånar dig längre? Gör då en resa till Kambodja och Angkor Wat. Tempelområdet i staden finns med på UNESCO:s världsarvslista!

Resa till Angkor Wat? Snacka med oss!

Upplev den magiska staden

Påverkan från buddhismen och hinduismen syns i Angkor Wat, som är ett arkitektoriskt mästerverk från Khmer-eran. Det har blivit en symbol för landet och du kan även hitta det i deras flagga. Det byggdes under 1100-talet för att fungerade som Kambodjas huvudstad. Här får du känslan av händelserna och historien som har utspelat sig i templens gränder.

Ta dig runt

Angkor Wat är beläget cirka 5 kilometer från Siam Reap, där du har möjlighet att bo. Ta några dagar för att verkligen hinna upptäcka staden och allt den har att erbjuda, området är nämligen väldigt stort. Ett hett tips är att hyra en egen tuk tuk-förare för en dag. På så vis kommer du runt på ett snabbt och smidigt vis och kan dessutom få en massa bra tips på sevärdheter och specifika tempel som är värda att besöka. En varm rekommendation är att åka till Angkor Wat vid gryningen. Det finns inga ord som kan beskriva känslan, då de fortfarande är mörkt och du ser tusentals andra turister vid templen som tålmodigt väntar på den magiska soluppgången!

Låter en resa till Angkor Wat som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kambodja och Asien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...