{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Angkor Wat
Res till Angkor Wat

Resor till Angkor Wat - platsen du alltid kommer att minnas

Känns det som du redan har sett allt och inget riktigt förvånar dig längre? Gör då en resa till Kambodja och Angkor Wat. Tempelområdet i staden finns med på UNESCO:s världsarvslista!

Resa till Angkor Wat? Snacka med oss!

Upplev den magiska staden

Påverkan från buddhismen och hinduismen syns i Angkor Wat, som är ett arkitektoriskt mästerverk från Khmer-eran. Det har blivit en symbol för landet och du kan även hitta det i deras flagga. Det byggdes under 1100-talet för att fungerade som Kambodjas huvudstad. Här får du känslan av händelserna och historien som har utspelat sig i templens gränder.

Ta dig runt

Angkor Wat är beläget cirka 5 kilometer från Siam Reap, där du har möjlighet att bo. Ta några dagar för att verkligen hinna upptäcka staden och allt den har att erbjuda, området är nämligen väldigt stort. Ett hett tips är att hyra en egen tuk tuk-förare för en dag. På så vis kommer du runt på ett snabbt och smidigt vis och kan dessutom få en massa bra tips på sevärdheter och specifika tempel som är värda att besöka. En varm rekommendation är att åka till Angkor Wat vid gryningen. Det finns inga ord som kan beskriva känslan, då de fortfarande är mörkt och du ser tusentals andra turister vid templen som tålmodigt väntar på den magiska soluppgången!

Låter en resa till Angkor Wat som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kambodja och Asien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...