{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Resor till Langkawi - upptäck fantastisk natur
Resor till Langkawi - ta linbanan upp till bergets topp

Resor till Langkawi

Langkawi är en av Malaysias populäraste destinationer och erbjuder massor av spännande upplevelser både på land och i havet. Langkawi är också den perfekta platsen för avkoppling på stranden mellan stadsäventyren i Bangkok och Kuala Lampur. Förvänta dig blå himmel, strålande sol och vita stränder. Pulau Langkawi, eller bara Langkawi, är huvudön bland de 99 paradisöarna i det turkosa Andamanhavet. Det är här du landar om du flyger till Langkawi från Kuala Lumpur, Penang, Singapore, Subang eller Hat Yai (Thailand). De flesta öarna är obebodda, vilda och fantastiskt vackra - både över och under ytan.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Langkawis undervattensliv

Om du är ute efter korallrev och exotiska fiskar har du kommit helt rätt. I Pulau Pajar Marine Park, som ligger nära Langkawi kan du både snorkla och se vackra fisk, räkor och ål eller dyka längre ner, där det finns större fiskar som barracudafiskar, torsk och snappare. Alternativt kan du besöka Langkawi Underwater World, som är Malaysias största akvarium och ett av områdets största attraktioner. Här kan du se över 500 olika marina och sötvattendjur, inklusive sälar, pingviner, hajar och fiskar.

Tullfritt område i Langkawi

Huvudön - Pulau Langkawi är den mest besökta av dom alla. Här ligger hostels, öarnas enda bank och butiker där det är möjligt att handla tullfritt då Langkawi sedan slutet av åttiotalet har varit en duty free zone.

Klimatet i Langkawi

November till april är högsäsong i Langkawi, då är temperaturen som varmast med högluftfuktighet och lite regn. Januari till mars är de torraste månaderna. Medelsäsongen är april till augusti när du kan förvänta dig enstaka eftermiddagsskurar. Det är fortfarande en bra tid att åka och priserna kommer att gå ner. Lågsäsongen pågår från september till oktober med mer regn på eftermiddagarna eller nätterna och ibland storm på havet, Men det är ändå en okej tid att åka om du är ute efter lugn och temperaturer runt 25-28 grader.

Nyfiken på att resa till Langkawi?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Malaysia och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Langkawis höjdpunkter

Langkawi är täckt med frodig grön växtlighet, där du kan få se örnar, unika fjärilar och andra exotiska djurarter. Besök Langkawi Crocodile Farm där du hittar många olika arter av krokodiler på nära håll. Om du vill ta dig runt på Langkawi, hyr en cykel, en scooter - eller en bil för längre resor. Ta linbanan 705 meter upp i bergen, vilket ger den en häftig vy över Langkawi. Medan du är uppe i bergen, se till att du besöker ett av landmärkena i Langkawi, den 125 meter långa bron Sky Bridge, känd som en av världens läskigaste hängbroar.

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...