{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Kokosnötter i Male
Passa på att utöva vattensporter i Male

Resor till Male - Maldivernas huvdstad

Maldivernas internationella flygplats ligger på en egen ö. Härifrån kan du segla både till Male eller någon annan av Maldivernas tropiska öar. Vi garanterar att du kommer att bli imponerad över antalet byggnader på denna relativt lilla ö. Det är omkring 100 000 personer som bor i Male och de islamiska influenserna har satt sin prägel på staden, som till exempel med den stora vackra moskén som du verkligen bör stanna till och beundra under din vistelse.

Vill du resa till Male? Snacka med oss!

Dykning i Male

Det kristallklara vattnet gör Maldiverna till ett paradis för de som älskar att dyka och upptäcka de färgsprakande upplevelserna under vattenytan. Det som skiljer Male från andra dykningsdestinationer är det fantastiskt rika marina livet. På grund av strikta fiskeregler för att uppnå hållbart fiske är ekosystemen fulla av liv med friska korallrev och färgglada fiskar.

Vi erbjuder unik dykning i Maldiverna som alla som alla börjar i Male. Oavsett om du är nybörjare eller redan har börjat fylla din dyklogg, kan vi garantera fantastisk dykning med professionella instruktörer. Läs mer om dykning i Maldiverna.

Segling i Male

Det finns massor att utforska på Maldivernas tropiska öar, så varför inte båtluffa på det turkosa havet och upptäcka flera utav öarna under samma resa? Åk på ett spännande äventyr tillsammans med andra och upplev det bästa Maldiverna har att erbjuda. Under resan kommer du inte bara att komma nära dina resekompisar och lokalbefolkningen på öarna, utan också uppleva det tropiska paradiset som existerar både ovan och under havsytan.

Uppleva Male

Innan du ger dig av för dina seglings- och dykäventyr är det inte helt fel att spendera några dagar till att utforska Male. Besök den gamla basaren där du kan köpa allt från kläder och skor till kryddor och lokala souvenirer, eller besök fiskmarknaden och se när fiskebåtarna tar in dagens fångst.

Du kan också beundra den vackra moskén utifrån som finns här och kan ta upp till 5 000 personer. Utöver detta kan du spendera dagar på stranden med sol, exotiska drinkar och snorkling.

När är det bäst att resa till Male?

Om din resa till Male är för att dyka och segla passar det bäst mellan december och april då det är soligt och nästintill inget regn. Under resten av året är det hög fuktighet och det kan regna mycket. Temperaturen ligger omkring 30 grader året runt, så du behöver inte packa med tjocktröjan!

Nyfiken på att resa till Male?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop resor till Maldiverna och resten av Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!

Boka in ett möte

Höjdpunkter i Male

Maldiverna är en underbar plats och huvudstaden Male är inget undantag. Male är bokstavligt talat en stad i havet och stadskärnan sträcker sig längs med hela ön. Det kanske inte låter så charmigt – men det lovar vi att det är. Upplev de färgsprakande marknaderna eller utforska de små, mysiga gatorna. Om du är sugen på att dyka eller segla i Maldiverna har vi ett fantastiskt urval av äventyr som alla startar i Male. 

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...