{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Solnedgång i Koh Chang
Båt ut till Koh Chang, Thailand

Resor till Koh Chang

Res till Koh Chang och upplev Thailands tredje största ö; det är en nationalpark vilket innebär att 75% av ön är täckt av djungel och har en stor mångfald djurarter. Changs mest populära ö är White Sand Beach; det är stranden med störst utbud av nöjen, restauranger och shopping. Du kommer att märka under din resa till Koh Chang att det är lite mindre turister jämfört med andra populära strand-destinationer i Thailand. Hur som helst kommer du fortfarande att träffa massor av andra resande och backpackers på Koh Chang.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Lugn och ro på Koh Chang

Om du vill ha lite lugn och ro på din Koh Chang så ta en avstickare till "Lonely Beach" på sydvästra sidan av ön. Hyr en moped under din resa till Koh Chang och upplev den snabbaste och enklaste vägen runt ön, plus att det är billigt att hyra moped på Koh Chang. Kom ihåg att teckna försäkring när du hyr moped i Asien.

Nyfiken på att resa till Koh Chang?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Trekking och dykning

Vi rekommenderar att du provar trekking i djungeln på Koh Chang. Även livet under ytan på Koh Chang är bra så missa inte dykning och snorkling!

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...