{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Båtar i Koh Lanta
Klippor i havet Koh Lanta

Resor till Koh Lanta

Vill du ha lite lugn och ro när du är i Thailand är det perfekt att resa till Koh Lanta. Många par åker hit just på grund av det utmärkta utbud av boende som erbjuds, samt möjligheterna att kunna vara ifred och njuta av varandras sällskap i lugn och ro. Koh Lanta består av flera öar och de två huvudöarna är Koh Lanta Noi och Koh Lanta Yai.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Resa och ta sig till Koh Lanta

Koh Lanta är beläget 70 km från Krabi och du kan flyga hit från Krabi International Airport eller Phuket Airport. Om du vill hyra scooter och ta med till Koh Lanta går det bilfärjor hit. Från Koh Lanta kan du resa vidare med båt till Koh Phi Phi och Krabi.

Lugn och ro på Koh Lanta

Du kommer märka under din resa till Koh Lanta att det inte händer särskilt mycket. Bästa sätt utforska ön är att hyra en scooter eller chartra en egen tuk-tuk till vattenfallet på Koh Lanta, eller till en av grottorna på ön. Det finns flera alternativ om du vill åka ut på en båttur. Koh Rok Nok och reven runt Koh Lanta är fantastiska.

Nyfiken på att resa till Koh Lanta?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter på Koh Lanta

Dykningen på Koh Lanta är superb, stränderna kritvita och det finns goda chanser att se en varan! Om du fortsätter söderut kan du köpa båtpass som du även är giltiga i Koh Muk och Koh Ngai. Du kan även paddla kajak, snorkla eller ta en matlagningskurs och lära dig att laga thailändsk mat.

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...