{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Fullmoon Party i Koh Phangan
Strand och djungel i Koh Phangan

Resor till Koh Phangan

En resa till Koh Phangan innebär Full Moon Party! Koh Phangan ligger bredvid Koh Samui i sydvästra Thailand och är känt för det stora ”full moon partyt" som kör igång kvällen innan varje fullmåne. Du har en ”bucket” i handen och kan dansa till efter gryningen! Dagen efter är det bara att njuta av de vackra stränderna på Koh Pangan.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Full Moon Party

Det första full moon partyt var redan 1985 och det improviserades fram som ett tack till ca 20-30 resenärer, inte långt från stranden. Partyt blev snabbt omtalat genom word of mouth och på dagens tillställningar kommer ca 20-30 000 varje fullmånskväll. Partyt håller igång hela natten tills att solen går upp. Barerna på Sunrise Beach på halvön Haad Rin håller öppet och spelar partymusik som R&B, Drum & Bass, House, Dance och Reagge.

Stränderna på Koh Phangan

Utöver full moon party finns det jättemycket att göra på din resa till Koh Phangan. Koh Phangan ligger längs med Koh Samui och Koh Tao i sydvästra Thailand. Ögruppen är belägen i Thailandviken och har vacker natur med avskilda vita stränder. Om du hyr en scooter kan du cruisa till vackra stränder som Haad Chao Phao och Hat Sadet –  stränder där du kan bada och snorkla i kristallklart vatten. Glöm bara inte att stanna på någon av de trevliga strandbarerna och äta utsökt thaimat med en drink. Vissa av stränderna på Koh Phangan (som Huad Yuan) är så pass avlägsna att du endast kan ta dig dit med båt.

Nyfiken på att resa till Koh Phangan?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Aktiviteter på Koh Phangan

Är du redo att lämna stranden? I sådant fall har Koh Pangan många fler aktiviteter att bjuda på. Varför inte svinga sig som en apa uppe bland trädtopparna på en canopy-tur? Eller ta några lektioner och kitesurfa lite eftersom Koh Pangan har en perfekt kombination av vind och vågor för det.

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...