{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Strand vid Aerial Forest Koh Samet
Strandbrygga i Koh Samet

Resor till Koh Samet

Koh Samet är en liten ö, relativt nära Bangkok och är tillsammans med Koh Chang även en nationalpark. Det tar bara ca en dag att gå runt hela ön. Känner du inte för att promenera kan du antingen för en billig peng ta dig mellan stränderna med en songthaew (en mindre öppen buss) eller hyra en cykel.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Koh Samet - stränder och aktiviteter

De flesta stränderna på din resa till Koh Samet hittar du på östra sidan av ön, de flesta av hög standard, kritvita i olika storlekar och är mindre än 200 meter långa. Koh Samet är en plats där både resenärerna och thailändarna tar sig till för lite lugn ro. Nattlivet är lugnt, men det som finns hittas på Hat Sai Kaew (Diamond beach) – Koh Samets största strand. Ju mer söderut du tar dig, desto mindre turister kommer du att träffa.

Koh Samets väder

Vädret på Koh Samet innebär att du njuta av ett så kallat torrare mikroklimat. Regnskurar verkar frånvarande även om det kan vräka ner på öarna runt omkring. Missa inte under din resa till Koh Samet de spektakulära solnedgångarna från de sydvästra klipporna.

Nyfiken på att resa till Koh Samet?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...