{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En av Koh Samuis vackra stränder
Båt framför Five Island Cliff, Koh Samui

Res till Koh Samui

Koh Samui är Thailands näst största ö och den är främst känd för sina långa, orörda stränder, som lockar cirka 500 000 turister varje år. Under din resa till Koh Samui kan du besöka de största stränderna på ön, Chaweng och Lamai. Chaweng är det dyrare alternativet, men om det är en fest du söker så är det hit du bör åka. Det finns också mindre och lugnare stränder att utforska som Big Buddha Beach och Bo Phut Beach.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Väder på Koh Samui

Under din resa till Koh Samui kan du förvänta dig att vädret är tropiskt med en genomsnittlig dagstemperatur på omkring 33 grader och hög luftfuktighet. Det mesta regnet kommer mellan maj och oktober under monsunregnen, även om Koh Samui tenderar att vara torrare, särskilt under monsunregnen. Ett bra alternativ för backpackers som reser till Thailand under denna period.

God mat på Koh Samui

Fisk-och skaldjursrätter är alltid ett bra val att äta på din resa till Koh Samui. Längs stränderna finns många internationella restauranger, men det är också möjligt att ha härligt thailändsk mat på några av öns lokala restauranger.

Aktiviteter och äventyr på Koh Samui

De flesta turister som besöker Koh Samui kommer hit för att njuta av de vackra stränderna, och är du ute efter att dyka kan du antingen hitta dykpaket och åka på dagsutflykt, eller varför inte ta en dykkurs. På Koh Samuis norra kust blåser krafiga vindar och lockar tusentals kitesurfare under perioden december till februari. Eller föredrar du att åka på en seglingstur och njuta av Koh Samui och dess omgivning från en segelbåt är det fullt möjligt.

Staden Bophut på norra Koh Samui har många bra faciliteter och lugnare stränder, staden är särskilt uppskattad av familjer och backpackers. De flesta turisterna håller till vid kusterna, vilket betyder att Koh Samuis inland med berg och skogar i stort sett är orörda. Besöker man den stora buddhastatyn vid Bang Rak kan man shoppa på den färgrika basaren strax nedanför trappan, här finns flera souvenirstånd och caféer.

Nyfiken på att resa till Koh Samui?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Att ta sig runt på Koh Samui

Du kan flyga direkt till Koh Samuis flygplats från Bangkok, Phuket, Pattaya, Chiang Mai, Singapore och Hong Kong. De flesta backpackers reser till Koh Samui med båt från Surat Thani. Det är lätt att ta sig runt på Koh Samui. Hyr en cykel, moped eller använd de lokala bussarna.

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...