{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vacker strand i Krabi
Klättring är populärt i Krabi

Resa till Krabi

Krabi är en oförstörd fiskeby och för de flesta en mellanlandning när man är på väg till andra destinationer i Thailand. Gillar du bergsklättring bör du definitivt överväga att spendera minst ett par dagar i Krabi. Krabi ligger på västkusten av södra Thailand och är omgiven av ståtliga kalkstensklippor. Denna lilla fiskebys hamn är viktigt med dess färjeförbindelser till öarna Koh Lanta, Koh Phi Phi och stränderna i Ao Nang, därför kommer många backpackers till Krabi, på väg till andra delar av Thailand.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Krabis väder

Krabi har ett tropiskt väder och medeltempraturen ligger på ungefär 33 grader med hög luftfuktighet. Under monsunperioden maj och oktober regnar det som mest.

Äta och dricka i Krabi

Under din resa till Krabi bör du besöka deras nattmarknad som har utsökt lokal mat till låga priser, det mesta med muslimska influenser. En annan marknad som är värd att besöka är morgonmarknaden. Kom så tidigt som möjligt, eftersom den stänger redan kl. 8 på morgonen.

Klättra i Krabi

Vid din resa till Krabi bör du besöka deras största attraktioner, tvillingtopparna Kanap Nam i kalksten som står som två vaktposter på varsin sida av floden. Krabi är dessutom en av få platser i Thailand som erbjuder organiserad bergklättring. Hit kommer klättrare från hela världen för att hitta nya utmaningar inom sporten på kalkstenspelarna. Enligt vissa rykten är det bara klättringen i södra Frankrike som kan konkurera i svårighetsgrad med detta område.

Nyfiken på att resa till Krabi?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Ta dig runt på Krabi

De flesta åker tåg eller buss till Krabi från Bangkok eller Phuket, men det går även att flyga direkt till Krabi International Airport, ca 10 km till närmsta stad. Eftersom Krabi ligger på kusten använder man sig av båt som transport. Annars är det lätt att ta sig runt med taxi och andra lokala transportmedel.

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...