{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Skärmflygning i Pattaya, Thailand
Båtar i Pattayas hamn

Resor till Pattaya

Pattaya är en av Thailands hetaste resmål! Många backpackers och familjer hittar sin resa till Pattaya, på grund av det stora utbudet av aktiviteter för alla åldrar. Under Vietnamkriget blev Pattaya en populär destination för unga soldater. Idag har Pattaya en underlig mix av Go-go-barer, golfbanor, restauranger och så klart stränder, samt erbjuder några av Thailands bästa sport- och vattenaktiviteter.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Stränderna i Pattaya

Pattayas huvudstrand sträcker sig nord-sydlig nästan tre kilometer. Här finns många aktiviteter, restauranger, barer, butiker och discon att välja bland längs stranden. Det är fullt ös dag som natt på stranden, vi rekommenderar att du passar på att uppleva detta under din resa till Pattaya. Är du ute efter att ha det mer laid-back samt lugn och ro är Jomtien Beach söder om staden bättre lämpad och mer familjevänlig.

Mat och shopping i Pattaya

Alternativen när det kommer till mat och restauranger är många under din resa till Pattaya. Du kommer ganska snart att märka när du kommit hit att Pattaya är internationellt med kulinariska bidrag från de flesta kontinenter i världen. Men kom ihåg att du ÄR i Thailand och den lokala thaimaten för det mesta är den bästa!

I Pattaya är det perfekt att ta en shoppingrunda. Här finns flera gallerior, butiker och stånd att shoppa från. Det finns även gott om caféer och restauranger när du behöver en paus.

Väder i Pattaya

I Pattaya kan du njuta av ett tropiskt väder som innebär att det antingen är torrt och varmt eller hett och fuktigt. Bästa tiden att åka till Pattya är runt jul och nyår.

Nyfiken på att resa till Pattaya?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Pattaya

Vissa som reser till Pattaya huvudsakligen för att bege sig ut i det galna nattlivet. Men är du backpacker med intressen utöver det finns även flera nöjesparker, museum, tempel och en gigantisk Buddhastaty.

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...