{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Phuket
Res till Phuket

Resor till Phuket

I Phuket kan du simma i kritallklart vatten, njuta av strandlivet under en palm, njuta av Phukets fantastiska väder eller utforska öns tempel och upptäcka öns rika djurliv. Phuket är Thailands största ö och ett av de mest populära resmål i Sydostasien.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Mer än bara strandhäng

Om du tröttnar på att ligga och lata dig på fantastiska stränder under din resa till Phuket så har vi massor av tips med saker att göra. Utforska ön och besök en fjärilsfarm och akvarium eller testa fiskelyckan med djuphavsfiske – du kanske får upp den gigantisk barracuda! Avsluta dagen med en romantisk stund under din resa till Phuket genom att besöka Phukets sydligaste punkt Cape Promthep och njut av en spektakulär solnedgång.

Äta och dricka i Phuket

När du reser till Phuket och vill uppleva deras kulinariska nöjen finner du alltid något som passar. Flera kök runt om i världen finns representerade här på olika restauranger men glöm inte att prova den autentiska thailändska maten. Fråga lokalborna efter deras favoritrestauranger. 

Shopping i Phuket

Under din resa till Phuket kommer du inse att du kan nästan köpa vad som helst. Men eftersom det är ett turistmekka, hittar du inte saker billigare här än i övrigt i landet. Se till att besöka några lokala marknader, de är levande och färgstarka. Thalangs market i centrala Phuket är en orgie av färger och dofter från massa olika exotiska frukter och grönsaker.

Phukets väder

Under din resa till Phukets kommer du uppleva deras fantastiska väder med ett tropiskt klimat och medeltemperaturen ligger på ca 33 grader, och det är alltid fuktigt. Perioden mellan maj och oktober är känd som sommar monsunen här. Phukets behagligaste period är mellan december och februari.

Nyfiken på att resa till Phuket?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

 

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...