{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Gata i Hanoi, Vietnam
Cyklist i solnedgången i Hanoi

Resor till Hanoi

I Hanoi hittar du esplanader omgivna av stora träd, små intima gator, låga byggnader och många öppna ytor med parker och sjöar. Utöver detta finns Hanois aktiva handelsliv, bra kaffe, fantastisk gatumat och många pagoder, kyrkor och tempel. En fantastisk mix. Förr reste alla runt med cykel, nu är det vesporna som gäller. Och se upp, det går snabbt och du har ingen förtur som gångtrafikant. Hanoi är en livlig stad och älskad av backpackers på grund av den härliga stämningen som finns i staden!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Maten i Hanoi

Vietnamn har ett fantastiskt kök och om du kan så be om råd från vietnameser om vart du ska gå. Är ni flera så beställ in ett gäng olika rätter att dela på så får ni massor av olika smakupplevelser. Det är också väldigt billigt så du har råd att kosta på dig lite extra.

Sevärdheter i Hanoi

Det allra viktigaste att uppleva i Hanoi är alla in-betweens. Sitta på trottoaren, äta Pho Bo (nudelsoppa) och bara titta på allt runtomkring, kaos och harmoni på samma gång. Ta en promenad runt det gamla centrumet, antingen till den moderna och "trendiga" västsidan av Hoan Kiem eller till de mer aktiva men ändå autentiska delarna i nord och nordväst, där majoriteten av besökarna är vietnameser. Då får du en bra överblick över hur Vietnam ser ut idag.

Det finns många tempel, pagoder och marknader att besöka i och runtom Hanoi, men vi rekommenderar även att du besöker andra platser, till exempel den närliggande staden Bat Trang där du kan se hur keramik tillverkas.

Nyfiken på att resa till Hanoi?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Vietnam och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Missa inte

Vi rekommenderar en resa till norra Vietnam eller till Halong Bay. Ska du istället söderut kan du besöka Tam Coc som är beläget cirka 100 km söder om Hanoi. Tam Coc är känt som "Halong Bay på land" och även här kan du uppleva kalkstensformningar på cykel eller via en båttur i de smala floderna.

alt

Designa din drömresa till Vietnam

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

 

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...