{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
surfare i Byron Bay
två personer som surfar i Byron Bay i Australien

Resa till Byron Bay i Australien - Backpackermeckat

En resa till Australiens Byron Bay kommer aldrig att göra dig besviken. Platsen är en av de vackraste i Australien och en resa Down Under är inte fulländad utan ett besök här. Det här är även ett mecka för backpackers får alla världen hörn för att njuta av det goda livet längst 3 mil strand.

Vill du resa till Byron Bay? Snacka med oss!

Himelriket för backpackern

Byron Bays stora stränder, utomhusaktiviteter, avslappnad atmosfär, alternativ kultur och många festivaler är tillräckligt för att underhålla alla unga resenärer som passerar genom. Förbered dig själv för det oundvikliga - du kommer inte vilja lämna!

Sol, hav & strand

Havet i Byron Bay är fullt av liv. Dykning, surfing och andra vattensporter är dagliga aktiviteter här, men det är också en idealisk plats för avslappning. Det finns inget fel med att sitta på stranden och bara blicka ut över stora havet. Det är faktiskt ganska vanligt att upptäcka delfiner och valar som hoppar upp ur vattnet på avstånd. Om du är i bra form kanske du vill prova "Daily Ocean Swim". Varje morgon klockan 8 går en grupp simmare från Surf Club till The Pass och simmar sedan tillbaka. Turen är cirka 1,5 kilometer långt och du hittar en grupp med 20-50 personer av lokalbefolkningen som gör det varje dag.

En bohemisk livsstil

Den bohemiska livsstilen i Byron Bay skapar en avslappnad atmosfär. På varje gata och även på stränderna hittar du bra ekologiska lunchställen. Vandra några steg längre och du kan enkelt få en billig massage eller delta i en yogaklass. Glöm inte att besöka Byron Bays marknader för att hitta bra lokalt producerade produkter och hantverk.

Levande musik i Byron Bay

Många artister som reser i Australien gör ett stopp i Byron Bay. Byron Bay Community Center erbjuder underhållning av olika slag och många Beach Hotels har livemusik varje söndag. Från mars till november är det många roliga festivaler, inklusive Mullum Music Festival som pågår under fyra dagar i november varje år.

Låter backpacking i Byron Bay som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Byron Bay. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa i Australien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Byron Bay med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Australien och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...