{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Oceanien

Nyskuren kokosnöt under en resa till Oceanien
under en resa till oceanien på ett valsafari

Resor till Oceanien & Söderhavet

Australien, Nya Zeeland och Stillahavsöarna bildar tillsammans Oceanien. En resa till Oceanien bjuder på några av världens mest unika och fantastiska landskap och trots den stora strömmen av turister årligen är många av ytorna precis lika öde och oförstörda som de alltid varit. Oceanien är ett galet häftigt resmål, det är både rått och oförändrat på bästa möjliga vis, för solsemester såväl som för backpacking, rundresor och roadtrips.

Vill du resa till Oceanien? Snacka med oss!

Mångfacetterade Oceanien

I Australien kan du resa genom den fascinerande outback där du kan resa utan att se skymten av andra människor på en hel dag. Du kan även känna på storstadspulsen i meteropoler så som Sydney och Melbourne, så levererar allt en storstad kan tänkas ha. Att dyka vid världen största korallrev, Stora Barriärrevet, är även det möjligt i en här delen av världen. Surfing, strandhäng och vandring ute i det vilda lika så.

Australiens grannland Nya Zeeland bjuder bland annat på bubblande gejsrar och alpin skidåkning i de södra delarna av landet. I norr möts du utav fantastiska stränder och grönskande skogar. Tar du dig längre ut i Stillahavet når du Söderhavsöarna:

 • Fiji
 • Cook Islands
 • Marshallöarna
 • Mikronesien
 • Samoa
 • Salomonöarna
 • Fransk Polynesien
 • Tahiti
 • Tonga
 • Tuvalu
 • Vanuatu
 • … bland många fler paradisöar.

Om du går igång på kritvita stränder, turkost vatten och färgglada koraller och fiska är det här din drömregion i världen. Många menar att det här till och med är det vackraste platser på jorden.

Härliga möten i Stillahavet

En av de mest älskade punkterna som motiverar en resa till Oceanien är den varma kulturen och de härliga människorna. På nästan alla platser Down Under möts du med en öppen famn av glada människor som lever ett otroligt avslappnat liv. Av den här anledningen väljer många att resa hit med ett så kallat Working Holiday-visum för att på så vis kunna arbeta vid sidan av själva resandet.

Rundresa i Oceanien med andra backpackers

Vill du dra till Oceanien med saknar en resebuddy? Eller vill du helt enkelt uppleva Down Under med andra backpackers? Då är våra upplevelseresor det perfekta alternativet för dig. Det är ett billigt och smidigt sätt att ta sig runt i ett land och samtidigt får du chansen att träffa nya vänner från hela världen. Med er har ni en guide som visar er landets alla dolda pärlor dit turisterna inte hittar. Rätt nice deal, eller hur?

Jobba i Oceanien under resan

Om du är taggad på att backpacka i Oceanien under en längre period är ett Working Holiday-visum en ultimat lösning för att behålla cashflowet och samtidigt få chansen att lära känna locals. Detta visum kan användas för arbete i Australien och Nya Zeeland och det är vanligast att få jobb inom turistindustrin, t.ex. på hotell, hostel, caféer eller fruktodlingar. Snacka med oss så berättar vi mer om möjligheterna och hur ansökan går till.

Ta dig runt

Avstånden i Oceanien är enorma och därför rekommendera vi dig att flyga mellan dina resmål. Busspass är ett annat bra alternativ som kan ta dig till även de minsta och mest avlägsna platserna. Snacka med oss så hjälper vi dig gärna med att lösa ett flexibelt busspass. Om vill du ha total frihet så bör du istället se över möjligheten till att hyra en bil eller husbil/campervan för att dra på roadtrip, möjligheterna blir då oändliga!

Taggad på att resa till Oceanien?

Våra reseexperter är proffs på att skapa skräddarsydda resor till Oceanien. Boka in en reserådgivning (som alltid är gratis) så ser vi till att dina resedrömmar blir till verklighet - låt äventyret börja!

Boka in en gratis reserådgivning

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa

Vill du börja skissa på din drömresa? 

 1. Använd vår reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Vi skickar en översikt av din drömresa du skapar via mejl!
 3. Vill du ha ett prisförslag på resan du har satt ihop? 
 4. Kika på det i lugn och ro så trixar vi om det tills du är helt nöjd! 


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personlig hjälp av våra reseexperter på KILROY om du vill. 

Börja designa din drömresa
alt

Kombinera resan till Oceanien med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Australien och Nya Zeeland och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...