{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
skyline över operahuset under en resa till sydney i australien
sydney i australien sett från ovan

Resa till Sydney - en av världens vackraste städer

Sydney är mötesplatsen med stort M för backpackers då det är den billigaste staden att resa vidare ifrån för vidare äventyr i Oceanien. Sydney är också det optimala resmålet för tunna plånböcker eftersom det finns massor av billiga boenden!

Vill du resa till Sydney? Snacka med oss!

Sydney - den charmiga storstad

Sydney charmerar med sin toleranta atmosfär och obegränsat utbud av aktiviteter. Staden är mötesplatsen för backpackers då de ofta gör ett stopp i staden vid en jorden runt-resa eller på resan till Asien eller andra destinationer i Oceanien. Sydney är även den perfekta destinationen för shopping, speciellt om du hade tänkt köpa surfprylar.

Med sin omgivning är dessutom Sydney som ett mini-Australien. Se till att besöka Blue Mountain nära Sydney och de vilda kängururna som lever där. I mitten av staden kan du möta djurliv på Wildlife World och i Sydney Aquarium. Här kan du se kängurur, koaler, wombats, giftiga ormar och spindlar, såväl som hajar och sköldpaddor.

Sevärdheter i Sydney

I Sydney finns det mängder att se och uppleva. En oundviklig plats att besöka är givetvis Sydney Opera House och den närliggande Harbour Bridge. Om du har lust att kicka igång adrenalinet bör du signa upp dig på att ”bestiga” denna bro. Listan på sevärdheter i Sydney kan göras lång, men några av de främsta favoriterna är:

 • Royal National Park
 • Stränderna och surfingen
 • Oxford, George & Pitt Streets för shopping av surfutrustning och kläder
 • Bondi Beach 
 • Toohey Beer
 • Blue Mountains (1 timmer från centrum)

Stränder i Sydney

Sydney är den perfekta destinationen för surf- och solsemester med sina sandstränder som är rena drömmen för soldyrkare och surfare. Bondi Beach (endast 20 minuter från centrala Sydney) är en upplevelse som är ett måste för alla resenärer. Mixen av stora vågor och ett stort bostadsområde bakom skapar charmfull atmosfär. En kort båtresa från Sydney Harbour ligger Manly Beach som konkurrerar om utmärkelsen "mest populär strand i Sydney". Manlys vågor och långa boulevard frestar till att ta de lugnt medan Bondis energiska atmosfär är full av inoljade kroppar och tempo. 

I Sydney finns det omkring 70 stränder som är grymma för surfing, så om du vill spana in ett gäng fler än de två ovan nämnda bör du överväga nedan:

 • Cronulla Beach (södra Sydney)
 • Curl Curl Beach (norra Sydney)
 • Freshwater Beach (norra Sydney)
 • Long Reef Beach (norra Sydney)
 • North Narrahbeen Beach, ”North Narra” (norra Sydney)
 • Palm Beach (norra Sydney)

Boende i Sydney

Sydney gör budgetresandet möjligt med det stora utbudet av billiga boenden, speciellt i King's Cross området, Bondi Beach och Darlinghurst. Barer och restauranger kan hittas för alla plånböcker, bästa platsen för uteliv är vid Oxford street och King's Cross.

Taggad på backpacking i Sydney?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Sydney. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet.

Boka in en gratis reserådgivning

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa i Australien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Sydney med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Australien och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...