{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Whitsunday Islands

Vy från ovan över Whitsunday Islands och Whithaven Beach
Palmer under en resa till Whitsunday Islands

Resa till Whitsunday Islands - över 74 paradisöar

Är du en självutnämnd livsnjutare som älskar att chilla på båtsdäck med vinden i håret och omringad av kristallklart vatten? Tycker du dessutom att sköldpaddor är rätt nice? Eller är du snarare en segelfantast eller drömmer om att lära dig segla? Oavsett vem av dessa du är Whitsunday Islands en magiskt plats för dig. 74 öar, kilometerlånga rev och tusentals boendemöjligheter och aktiviteter väntar.

Vill du resa till Whitsundays? Snacka med oss!

De populäraste platserna i Whitsunday Islands

Ögruppen Whitsundays sägs ofta bestå utav 74 öar, men faktum är att det snarare är omkring 150 öar totalt. Många av dessa är obebodda och erbjuder perfekta förhållanden för dig som vill komma bort från folkmassorna. Alla öar har sin nisch och har olika standard när det kommer till boende, samt dyk- och snorklingförhållanden.

Några av de populäraste öarna och resmålen i Whitsunday Island:

 • Stora Barriärrevet
 • Daydream Island
 • Whitehaven Beach
 • Whitsunday Island
 • Long Island
 • Hamilton Island
 • South Molle Island
 • Hook Island
 • Hayman Island
 • Airlie Beach
 • Shute Harbour

Vill du uppleva flera av dessa öar i Whitsundays? Spana in den här flexibla båtbiljetter som tar dig mellan öarna på en segelyacht.

Whitehaven Beach & segling

De flesta båtturer till Whitsunday Islands och Whitehaven Beach avgår från Airlie Beach på fastlandet Australien. Här kan du stanna en natt eller två och njuta av det härliga backpackerslivet innan du ger dig ut för att segla i några dagar.

På din båttur kommer du åka till Whitehaven Beach vilken är ett bestämt måste att besöka. Kristallklart hav, vit sand och marint liv kommer alltid att göra någon rörd. Whitehaven Beach sträcker sig över sju kilometer på Whitsunday Island, som är den största av 74 öar på Whitsunday Islands. När du seglar runt Whitsunday Islands får du det vackraste landskapet, avkopplingen och äventyret samtidigt.

När du ser Whitehaven Beach förstår du varför stranden är den mest fotograferade stranden i Australien. Den vita sanden och det blå havet är verkligen otroligt vackert.

Vårt bästa resetips

Den bästa utsikten över Whitsunday Islands
För att få den bästa utsikten över ön måste du gå till Tongue Point. Gå uppför backen till utkiksplatsen över Hill Inlet och Whitehaven Beach.

Vädret i Whitsunday Islands
Klimatet är tropiskt och varmt och behagligt året runt.

Utrustning för snorkling
Kontrollera om det finns snorklingutrustning på båten om du signar upp dig för en båttur. Om inte behöver du ta med din egen då det finns många möjligheter att hoppa i vattnet för att utforska livet under ytan. Vi rekommenderar att du båtluffar runt öarna i minst några dagar för att få den bästa upplevelsen.

Taggad på att resa till Whitsunday Islands?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Whitsunday Islands. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet.

Boka in en gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa i Australien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...