Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Rosa cykelbana i Auckland

Resor till Auckland - Nordöns största stad

Ett besök i seglarstaden Auckland är ett måste när du är i norra Nya Zeeland, framför allt om du gillar segling. Här finns en av världens vackraste hamnar och vulkantoppen ”One Tree Hill” har en fantasisk vy du inte vill missa. Är du dessutom förtjust i höjder finns här världens högsta bungyjump.

Vill du resa till Auckland? Snacka med oss!

Auckland – staden vid havet

Mellan två portar på den vackra norra ön hittar du Auckland, även känd som seglarstaden, och i staden med omnejd totalt en fjärdedel av Nya Zeelands befolkning. Trots att det bor mer än en halv miljon människor i Auckland är "storstad" ett starkt ord. Den är mer i likhet med en större stad med kosmopolitisk atmosfär. Staden omges av vatten och ett flertal vulkaner, men har ändå ett behagligt klimat. Auckland, eller "Tamaki-or-rau Makau" som maorierna säger, är det mest tätbefolkade området på Nya Zeelands norra ö. Auckland storstadsområde omfattar städerna Auckland city, Waitakere, Manukau och North Shore.

Seglarstaden

Aucklands invånare är galna i segling. Om du gillar att segla är det därför ett måste att resa till Auckland under en tripp till Nya Zeeland. Passionen för segling kan du se i hamnen där det är fullt av skepp, vilken även anses vara en av de vackraste hamnarna i världen. Det går jättebra att hyra yachter av miljonärer (om du har en stor budget…) eller åka på en lyxig middagskryssning. Du kan även ta lektioner på seglarskola eller hyra en båt för att åka ut till de många öarna utanför kusten.

Sevärdheter i Auckland

De flesta av Aucklands attraktioner ligger i eller runt staden vid vattnet, och vid den äldsta delen av staden, Albert Park och Victoria Park. Vid vulkantoppen One Tree Hill har du en fantasisk vy över staden, hamnen och öarna. Om du verkligen gillar höjder så kan du ta glashissen högst upp i Sky Tower. Det imponerande tornet är inte mindre än 318 meter högt och kan stolt kalla sig det högsta tornet på det södra halvklotet. Testa din rädsla för höjd genom att gå ut på glasgolvet. Om det inte ger dig en tillräcklig adrenalinkick kan du hoppa Sky Jump som är ett så kallat base jump från tornet.

En bit av Holland på södra halvklotet

Känner du plötsligt att du vill äta holländska maträtter? Då kan du skatta dig lycklig! Edamerost, Unox-ärtsoppa, lakrits, kroketter…you name it, allt finns i Auckland! I närområdena Henderson, Orewa och Papakura Beach hittar du Windmill-butiker, där du kan hitta alla de holländska delikatesserna.

När bör du resa till Auckland?

Då Nya Zeeland har en jämn temperatur året om så går de bra att besöka landet vilken tid som helst under året. Våren och hösten är den bästa tiden, då det är skön temperatur och mindre turister. Under vintern är temperaturen mellan 10 - 15 grader. De flesta aktiviteter är tillgängliga året om, men vissa campingplatser kan vara stängda under vintern.

Backpacking i Auckland

Om du är taggat på att backapack i Nya Zeeland är Auckland det perfekta utgångpunkten som start på din resa. Utforska alla våra reseförslag, och inte minst våra roadtriprutter, för att inspireras till att skapa din egen resa.

Låter en resa till Auckland som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Auckland. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Områden att besöka i Auckland

Parnell Village ca 1km från city är värt ett besök. Här finner du många historiska viktorianska hem och butiker. Drick en öl på terrassen eller fönstershoppa utanför de exklusiva butikerna. För budgetshopping är området kring Newmarket den perfekta platsen. Det finns även ett flertal teatrar i området. Om du vill uppleva multikulturella smaker så kan du ta dig till till K Road, söder om city. Här finns flertal bra restauranger. Nattlivet upplever du bäst runt K road och Parnell.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Auckland med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Nya Zeeland och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...