{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Manaus med KILROY
Res till Manaus med KILROY

Resor till Manaus - mitt i Djungeln

Manaus är den största staden i Amazonregionen och här mötes Rio Negro och Rio Solimões och bildar tillsammans Amazonfloden. Med 1500 kilometer från havet är Manaus den perfekta platsen att starta din utforskning av den massiva djungel som omringar staden.

Från Manaus går massor av båtturer och djungelexpeditioner. Du kommer garanterat att möta både en och två apor, krokodiler och ett par riktigt farliga djur…

Anledningen till varför du kom till Manaus är troligtvis för att du vill upptäcka den fantastiska floran och faunan i Amazonas djungel. Men vi kan verkligen rekommendera dig att hänga i staden Manaus ett par dagar innan du dyker in i djungeln. 

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Teatro Amazonas

Ett favoritställe är att hänga är området kring operahuset, Teatro Amazonas. Det är absolut det bästa stället, men förvänta dig inte några fantastiska hotell, utan här hänger du bara med lokalbefolkningen. Se gärna ett par föreställningar och ta ett par drinkar i området, här finns massor av barer. Om du hellre vill äta och dricka längs med floden så ska du ta dig till Panta Negra, men det ligger en bra bit utanför citykärnan.

Manaus runt

För att få lite försmak av vad som kommas skall i djungeln, kan du ta en busstur till Bosque da Ciência. Det är en kort bussresa och du kommer att få möjlighet att se regnskogen och djurlivet på nära håll utan att behöva kliva in i den tätaste djungeln. Vi vill även passa på att tipsa dig om att ta en dag och besöka Encontro das Águas, härifrån kan du se hur floderna Rio Negro och Rio Solimões förgrenas. Det är oerhört vackert, vi lovar!

Upptäck Amazonas djungel

Anledningen till varför du kom till Manaus var väl för att du ville se djungeln, eller hur? Då är det bara att starta upptäcktsfärden! Men bestäm dig för vad det är du vill uppleva, och se till att få information från flera lokala researrangörer så att du kan jämföra priserna. De kan variera ordentligt. Om du vill vara aktiv så är pirajafiske, hiking eller forsränning några heta tips.

Krokodilsafari

Är du mer av en passiv hedonist så är krokodilsafari kanske något för dig, spännande, men inte fysiskt ansträngande. Är du å andra sidan riktigt äventyrslysten så kan ett par nätters djungelcamping kanske vara något…? Garanterat hög skrytfaktor. Men för att överleva så måste du packa med ett par bra hikingskor, kläder med långa ärmar och ben och massor med insektsspray. Sen är det bara att njuta av smaken, doften och ljudet från Amazonas, det kommer att bli ett minne för livet!

Låter en resa till Manaus som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Manaus. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...