{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Gruppresor med KILROY

ungdomar på gruppresa i Mexiko

Hitta reskompisar att upptäcka världen med - vilken typ av gruppresa passar dig?

Vill du och och uppleva något nytt men hittar ingen som vill följa med? Haka på en gruppresa! Våra egna gruppresor passar för dig som är äventyrlig och taggad på att utforska världen tillsammans med ett gäng nya reskompisar. Vi ordnar inte gruppresor på det traditionella sättet, som ofta sker i stora grupper på de mest turistiga sättet. Istället fokuserar vi på att ge dig ett genuin upplevelse genom lokala guider, community känsla i små grupper och att det även finns tid att utforska destinationen på egen hand, tillsammans med nya vänner.

På KILROY erbjuder vi 4 olika typer av gruppresor beroende på var du befinner dig i livet:

Läs mer om varje koncept nedan och tveka inte att hör av dig till oss om du vill veta mer!

 

Fråga oss om gruppresor här

group-travel-group-of-friends-on-beach-sunset
Tripmates: Gruppresor med andra unga backpackers
Tripmates är gruppresor för dig mellan 18 och 26 år. Det finns max 12 platser på varje resa vilket garanterar små grupper där du snabbt lär känna dina reskompisar. Klicka dig vidare för att kolla in vart du kan åka och allt kul som ingår!
Se alla Tripmates resor

Gruppresor med andra unga backpackers

Våra gruppresor som vi kallar för Tripmates är för dig som är mellan 18-26 och vill upptäcka världen med andra likasinnade backpackers. Grupperna består av max 12 personer från Danmark, Sverige och Norge och Island. 90 % reser utan att känna någon innan!

Om du längtar efter ett spännande äventyr, men inte vill eller vet hur du planerat det själv så är Tripmates precis vad du letar efter. Vi sätter ihop resor till många olika destinationer, men gemensamt för alla äventyr är att de sker i grupp och att vi ordnar mer eller mindre allt praktiskt kring resan. Men vi lovar att det fortfarande finns utrymme för att utforska på egen hand längs vägen! 

Eftersom dessa gruppresor har en åldersgräns kan du vara säker på att du kommer att resa med jämnåriga backpackers, som precis som du vill utforska världen tillsammans med nya vänner!

Detta är Tripmates:

 • Äventyrsresor för dig som vill uppleva feta äventyr, men samtidigt ha det bekvämt och dela alla upplevelser med ett tryggt gäng. 

 • För dig mellan 18-26 år i Danmark, Sverige, Norge och Island.

 • Medelåldern på resorna är 20 år och 90 % åker utan att känna någon. Våga! 

 • Resorna varar vanligtvis mellan 2 veckor och 3 månader, kolla in våra destinationer. 

 • En schysst blandning av äventyr, avkoppling, kultur och roliga utekvällar för att utforska det lokala nattlivet.

 • Flyg, delat boende, aktiviteter, vissa måltider, lokala guider, en egen community manager och klimatkompensation ingår på alla våra resor.

 • När du bokar betalar du endast en deposition på 1 500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. 

Kolla in resorna

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl
RE:DISCOVER
Ge dig ut på ett äventyr som ger dig en välbehövlig paus, nya färdigheter och nya vänner som befinner sig i en liknande situation som du. Läs mer om RE:DISCOVER genom att klicka på länken nedan.
Se alla re:discover resor

RE:DISCOVER

RE:DISCOVER är resor med fasta avgångar som varar mellan 2-4 veckor. Konceptet riktar sig till dig som är 25-35 år och som vill ta en kort paus från dina vardagliga rutiner för att hitta tid för reflektion samtidigt som du får nya färdigheter inom exempelvis fotografering, surfing, lokalt hantverk eller överlevnad skills i naturen.

RE:DISCOVER ger dig mer än "bara" ett äventyr. Det är en chans att återställa och upptäcka dig själv på nytt. Du kommer att komma hem med nya färdigheter, nya vänner och nya perspektiv. Vår förhoppning är att du ska komma hem full av självförtroende och ny energi.

Detta är RE:DISCOVER: 

 • Skräddarsydda temaresor för nyfikna och sökande själar på 25-35 år

 • Medelåldern är 27 år och resenärerna kommer främst från norra Europa.

 • Resorna varar mellan 2 och 4 veckor.

 • Fokus på att skaffa dig nya färdigheter, träffa nya människor och personlig utveckling.

 • Boende, aktiviteter och lokala guider ingår på alla resor.

 

Kolla in resorna

trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes
Äventyrsresor i små internationella grupper
Vi hjälper dig att hitta den bästa gruppresan för ditt äventyr. Genom våra många, många leverantörer kan vi hjälpa dig att utforska världen med andra som drömmer om samma sak. Dessa resor startar varje vecka, året runt och vi hjälpr dig att hitta en gruppresa som passar just dig. Vill du veta mer om dessa internationella gruppresor!
Alla äventyrsresor och aktiviteter

Äventyrsresor i små internationella grupper

Att haka på en gruppresa med någon av alla våra grymma leverantörer runt om i världen är ett äventyr, oavsett ålder. Du reser i en internationell grupp som består av personer från hela världen, men med samma längtan efter äventyr. Vi samarbetar med en rad olika leverantörer som driver häftiga äventyrsturer över hela världen. Vi kan därför med säkerhet säga att vi kommer hitta något som passar dig och din budget. Fråga oss så lägger vi fram några olika förslag baserat på vad du vill h ut av resan. Vi har själva åkt på massor av gruppresor!

Dessa gruppresor kan vara allt från några dagar till flera månader. Kanske vill du börja din resa med att resa i grupp för att sedan fortsätta på egen hand. Vi kan få vad som helst att hända mer eller mindre var som helst i världen!

Detta är äventyrsresor i internationella grupper:

 • Arrangeras av grymma partners runt om i världen.

 • Äventyr för dig som är över 18 år och uppåt!

 • Dagliga startdatum och avgångar året runt.

 • Resorna varar vanligtvis mellan 2 veckor och 3 månader.

 • Internationell gemenskap med människor från hela världen. 

 • Stor variation mellan äventyr och avkoppling. 

 

Har du spanat in våra reseförslag har du kanske märkt att många av dessa äventyrsresor är  inkluderade. Kom ihåg att du kan kombinera turerna med att resa på egen hand! 

 

Se alla äventyr

 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...