Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Allt du behöver veta om Travel Festival 2021

girl-with-view

Vad är Travel Festival?

Fortfarande osäker på vad Travel Festiva handlar om? Här försöker vi att svara på alla dina frågor om våra onlinebaserade sessions. Förhoppningsvis har du en bättre uppfattning om vad det hela handlar om när du läst färdigt!

Surfer On Beach
See the full program for the Travel Festival
Check out all the cool online travel talks, and sign up for those you find interesting. It's a great mix og internal and external speakers, and we're sure there's something for you! You can sign up to as many as possible!
KILROY Travel Festival Program

Vad är KILROY Travel Festival?

KILROY Travel Festival är en vecka fylld med resesamtal och tips online som ger dig inspiration om hur du kan resa, vart man ska åka, vad som finns att uppleva och vem man ska åka med.

Du kommer att förhoppningsvis att se resor från ett helt nytt perspektiv, lära dig nya saker och kanske till och med träffa några framtida resekompisar!

Festivalen äger rum den 8-12 november 2021 och kommer att sändas live genom ett antal onlinebaserade webinarier och interaktiva sessioner samt ett fysiskt event i vår butik på Drottninggatan i Stockholm. Att delta är helt gratis och du kan anmäla dig till hur många sessioner du vill!

Sker allt online?

Hela festivalen sker online förutom de fysiska eventet som arrangeras på alla lokala marknader. Men tänk på att antalet platser är begränsade så säkra din plats. Här kan du läsa mer om ditt lokala event i Stockholm. 

När sker detta?

Alla onlinebaserade sessions under KILROY Travel Festival kommer att äga rum den 8-10 november 2021. Vi drar igång varje dag kl. 17.00 CEST och slutar runt 21.00. Den fysiska eventet kommer att ske torsdagen den 11 november​​- läs mer och anmäl dig till ditt lokala event här! 

Hur anmäler jag mig?

Det är enkelt att registrera sig för KILROY Travel Festival. Klicka bara på de sessioner som du vill delta i och registrera dig med namn och e-post. Du får sedan ett bekräftelsemail (på engelska) som bekräftar din plats och vi skickar även ut en påminnelse samma dag som sessionen äger rum. 

Om du vill delta i flera sessioner under festivalen upprepar du bara processen för varje session som du vill delta i!

Hur deltar jag i sessionerna?

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk till sessionen som du anmält dig till. Du släpps in i det virtuella väntrummet tidigast 15 minuter innan sessionen startar, men vi rekommenderar att du klickar dig in via länken några minuter innan sessionen börjar.

Länken i e -postmeddelandet kommer att ansluta dig till sessionen via din förvalda webbläsare. Du kan delta i sessionerna både via din mobil, dator och surfplatta.

Vilket språk hålls sessionerna på?

Alla sessioner hålls på engelska eftersom våra talare kommer från hela världen! Även om vårt team på KILROY talar alla nordiska språk + nederländska, ser vi helst att du ställer frågor på engelska i chatten så att alla deltagare öppet kan bidra och följa konversationen under samtalet. Om du inte kan eller vill kommunicera på engelska får du gärna mejla till oss så att vi kan boka en tid för att svara på dina frågor på ditt lokala språk!

Hur deltar jag i sessionerna?

När du har registrerat dig för en session ska du få ett e-postmeddelande med en länk till livesändningen. Du släpps in i det virtuella väntrummet 15 minuter innan sessionen startar, men vi rekommenderar att du klickar dig in via länken några minuter innan sessionen börjar.

Är det gratis att delta?

Alla sessioner är 100% GRATIS och du kan delta i så många sessions som du vill!

Jag har registrerat mig, men fått förhinder. Kan jag titta i efterhand?

Vi förstår att saker och ting kan komma emellan. Därför spelar vi in alla sessioner och skickar ut en länk i efterhand till alla som anmält sig till sessionen!

Jag vill gärna delta i en session, men kan inte just den tiden. Vad gör jag?

Då rekommenderar vi att du registrerar dig för den sessionen som du vill delta i och ser den vid ett senare tillfälle. Vi skickar ut ett e-postmeddelande till alla som registrerat sig med en länk till inspelningen dagen efter att sessionen sänts. 

Jag vill delta i alla sessioner , kan jag anmäla mig till alla på en gång?

Tyvärr är det inte möjligt att registrera sig till alla sessioner på en och samma gång. Vi blir superglada om du är intresserade av alla våra sessions, men för att delta måste du gå in och registrera dig med namn och e-mail för varje enskild session som du vill delta i. 

Vad jag kan förvänta mig av Travel Festival?

Vårt mål med KILROY Travel Festival 2021 är att ge dig massvis av inspiration och expertråd i hopp om att du kan lära dig en eller två saker inför ditt nästa äventyr utomlands. Alla våra talare är experter inom sitt område och har blivit noggrant utvalda för att ge dig värdefulla tips som du förhoppningsvis inte hört förut och utmana ditt sätt att tänka kring resor.

Vilka är talarna under Travel Festival?

Talarna varierar beroende på vilken session du registrerar dig för. Bland våra talarna finns både interna och externa experter – från resekonsulter, researrangörer till bloggare och klimatambassadörer. Du kan se alla talare genom att bläddra längre på ner sidan för varje session.

Jag har feedback eller idéer, vart kan jag vända mig?

Om du har coola idéer eller feedback som kan hjälpa oss att bli bättre inför nästa Travel Festival får du gärna dela detta med oss. Vi älskar att höra vad ni tycker!
Mejla oss på [email protected]

Vad gör jag om länken inte fungerar?

Våra onlineevenemang kräver att du registrerar dig innan sessionen börjar. Om länken du fått inte fungerar, försök att registrera dig igen för den session du försöker delta i. Du kan också försöka att gå med i sessionen från en annan webbläsare. Se till att alla popup-blockerare är avstängda. Vi kommer även att dela inspelningen i efterhand med alla som registrerat sig, så om du stöter på problem när du försöker gå med kan du fortfarande se inspelningen i efterhand.

Dålig kvalité på ljud och bild?

Problem med ljud- eller videofördröjning är troligtvis ett resultatet av dålig internetuppkoppling. Om du upplever detta under festivalen rekommenderar vi att du försöker ansluta till en annan internetkälla eller till ditt mobilnät om WiFi-anslutningen är dålig.

Vill du veta mer om KILROY eller är redo att börja planera din drömresa?

Vi finns här för att hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Klicka på länken nedan för att boka tid med någon av våra reseexperter som guidar dig genom djungeln av äventyr. Världen väntar på dig!

Jag vill börja planera!

Kommande events

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...