Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad kul att du hör av dig! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du nå oss innan dess kan du kontakta oss via chatt eller telefon på nummer 0771 – 545 769. Se våra öppettider här

Det har hänt att våra mejl har hamnat i spamfiltret – så ta gärna en titt där om du saknar mejl från oss.

Vi hörs snart!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, , och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vi finns på plats:
Måndag-Fredag 09:00-16:30 (telefon & chatt)


Vi ser fram emot att vara en del av planeringen av dina drömupplevelser utomlands. Hoppas att inspirationen är på topp - för nu kör vi!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Topp 10 sessioner under Travel Festival

kille och tjej som deltog i travel festival

De populäraste sessionerna under Travel Festival 2020

Vår allra första Travel Festival gick av stapeln 2020 och vi kan bara säga wow, vilken respons! Naturligtvis är det alla deltogare vi har att tacka för detta varma mottagande. Utan er entusiasm och framför allt er eviga kärlek för resande hade det här aldrig hänt. Så, ett stort tack till er alla! Om det här låter som ett avslut tror du helt fel, det här är bara börja.

För er som inte kan få nog av vår Travel Festival, eller helt enkelt missade några sessioner, har vi samlat de 10 mest engagerande webinaren här nedan. Du kan alltså fortsätta drömma om resor och kanske ta nästa steg, det vill säga att börja planera. Kom då ihåg att vi alltid finns här för att svara på alla dina frågor och funderingar.

Om du vill utforska alla sessioner kan du streama dem genom vår Travel Hub.

Till KILROY Travel Hub

"How to go Digital Nomad 101"

kvinna och man som är digitala nomader

Koppla upp dig på närmsta nät och hör på de två erfarna digitala nomader, Maja Grønholdt från Danmark och Sam Van den Haute från Belgien, snacka om… ja, just det, hur man blir en digital nomad.

Både Maja och Sam är praktexempel på två personer som valt den här livsstilen. Under sessionen får du höra dem passionerat diskutera vad som krävs för att bli en digital nomad, hur det är att resa på heltid, hur man hittar arbete och naturligtvis hur mycket pengar en behöver för att klara sig. Det här webinaret är ett måste att se om du drömmer om att överge din 365-dagars vardag.

Se sessionen här

"Why Solo Travel is Good for You!"

tjej som reser ensam

Benedikt Benediktsson gjorde sin första soloresa när han endast var 13 år gammal. Han förälskade sig i konceptet på direkten. Det finns med andra ord ingen bättre person än Benedikt när det kommer till att förklara den här växande resetrenden.

Under sessionen svarar Benedikt på deltagarnas frågor om allt som är relaterat till att resa ensam. Vilka platser lämpar sig? Hur kan du växa som person genom att resa ensam? Hur förbereder du dig inför din första soloresa? Allt det här plus mycket mer får du svar på!

Hör Benedikts tips för soloresor

"The Interrail Comeback"

Detta extremt intressanta samtal leds av Nadine Koszler, marknadschef för Eurail. Konceptet ”Slow Travel” ökar snabbt i popularitet och genom att resa med tåg får du den totala upplevelsen av detta. Nadine går igenom de alla de bästa rutterna för att tågluffa i Europa och berättar varför du bör överväga att ta tåget under nästa äventyr.

Utforska fördelarna med tågluffning

"Visiting Every Country Without Flying"

Thor Pederson och hans projekt Once upon a Saga

Thor Pederson är dansken som blivit känd för sina resor och inte minst projektet Once Upon a Saga som går ut på att resa till alla världens länder utan att sätta sin fot på ett flygplan.

Under den här sessionen berättar Thor om sin långa resa som fortfarande inte avslutats. Dessutom delar han med sig av sina favoritdestinationer, de största lärdomarna han fått under resan och framför allt, varför han är så beslutsam till att undvika flygplan.

Hör Thors berättelser

"How to Plan Your Round the World Trip"

Efter ett år som 2020 kan vi föreställa oss wanderlusten nästintill kokar över. Denna session är därför dedikerad till dig som drömmer om att resa jorden runt. Hör mer om vilka destinationer du inte får missa, vilka alternativa transportmetoder du kan välja bland, hur du budgeterar och hur det i praktiken faktiskt funkar att ta sig jorden runt.

Under sessionen lyssnar du på Daniel Møllebjerg som har rest till alla världens kontinenter (förutom Antarktis)!

Hör alla tips här

"Destinations Uncharted - Must Visit Destinations in 2021"

japan är ett resmål för 2021

Nu för tiden är det svårt att hitta resmål dit massturismen inte nått, men det finns faktiskt flera riktigt häftiga destinationer där ute som tar dig bortom turiststråken. Under den här sessionen lyssnar du på Asger Michelsen, en av våra reseexperter här på KILROY, snacka om de hetaste och kommande resmålen perfekta för dig som vill uppleva något nytt under 2021.

Hör om resmålen för 2021

"Wonders of Central and South America"

strand i costa rica

Många resenärer menar att Central- och Sydamerika är definitionen på ett paradis. I ärlighetens namn kan vi inte annat än att hålla med.

Anssi, en av våra finska reseexperter, har stora erfarenheter av de här regionerna då han spenderat hela två år på att utforska dem! Under den här sessionen har han som mål att få alla deltagare att börja älska Syd- och Centralamerika så mycket som han gör. Han kommer därför att guida dig genom de bästa resrutterna, snacka om sina äventyr och såklart även tipsa dig om de häftigaste aktiviteterna bortom vanliga.

Lär dig mer om Syd- och Centralamerika

"Travelling Post COVID-19"

Vid den här tiden nästa år är förhoppningsvis den enda coronan vi ser den som serveras på flaska (förslagsvis på en strand). Men hur kommer pandemin egentligen att påverka vårt resebeteende? Kommer det någonsin bli säkert att resa igen? Vart kommer man att kunna åka? Alla dessa frågor kvarstår att bli besvarade, men Amanda Dunning sitter inne på en del svar som kan leda oss i rätt riktning. Som G Adventures Brand Partnership Manager är hon expert på allt som är relaterat till resor och COVID19.

Hör mer om resande efter COVID

"Vanlife: The Ultimate Road Trips in a Campervan"

van under en roadtrip

Michel ter Borg blev störtförtjust i att resa med husbil under hans jorden runt-resa. Sedan dess har han utforskat Nya Zeeland, USA och Kanada med campervan som transportmedel och boende. Lyssna på hans tips om roadtripdestinationer, hans galnaste upplevelser längst vägarna och mycket mer. Klicka dig in på sessionen om du vill få en crashcousre i hur du förbereder sig inför en roadtrip med van!

Streama sessionen här

"Sustainable and Responsible Tourism: A Panel Debate"

kajak på en sjö

Under en av sessionerna samlade vi ett gäng experter inom ämnet och lät dem diskutera innebörden av hållbart resande och ansvarsfull turism. Streama den här sessionen om du vill ha tips på hur du gör dina resor mer hållbara, hur du minimerar ditt resefotavtryck och mycket mer.

Lyssna på debatten här

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Frågor om det vi snackade om under Travel Festival?

Har du spanat in sessionerna och är fylld av ännu fler frågor som måste besvaras? Vi finns här för dig. Hör av dig till oss för att få skräddarsydd rådgivning.

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...