{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 skäl till varför resor förstör ditt liv

10 skäl till varför resor förstör ditt liv | Wanderlust | KILROY

10 skäl till varför resor förstör ditt liv

Att resa är något utav det bästa som finns. Känslan att få längta till resan, spänningen av planeringen, jakten efter de bästa upplevelserna och den härliga känslan av att det snart är dags för avfärd är nästan obeskrivlig. Så, hur kan då resa förstöra ditt liv? Det ska vi berätta för dig...

Taggad på att "förstöra" ditt liv?
Vi är experter på att kicka igång folks wanderlust med nytänkande resrutter och overkliga äventyr. Behöver du reseinspiration eller hjälp med att styra upp din drömresa?
Snacka med oss!

1. Du kommer aldrig få nog

Att resa är inte något som du blir färdig med. Din nyfunna wanderlust försvinner aldrig - när du väl är hooked är det kört. Du kommer alltid vilja ha mer. Att alltid vilja uppleva nya platser och fjärilarna i magen driver dig för alltid mot nya äventyr. 

2. En värld full av vänner du aldrig träffar igen

På din resa runt omkring i världen kommer du att möta en hel drös med fantastiska och inspirerande människor att dela minnen och upplevelser för livet med. Den bittra sanningen är att du högst troligt aldrig kommer att träffa dessa människor igen...

10 skäl till varför resor förstör ditt liv | Wanderlust | KILROY

3. Sverige - winter is coming!

Missförstå oss rätt - Sverige är ett spektakulärt och vackert land. Dessutom är det tryggt och lugnt, du kan dricka vattnet i kranen och du blir högst troligt inte bortblåst i en orkan. Men herregud vad kallt det är, och är inte allt det här lugna och trygga lite tråkigt också? Utmaningarna som den gången du reste overland genom Afrika, gick Inkalegen till Peru, åkte på roadtrip i USA eller backpackade genom Asien är kanske inte direkt jämförbara med vad Sverige erbjuder. Visst, Sverige är nära och det finns både surf, skidåkning och vandring, men det kan du göra när du blir äldre. Enda lösningen på ditt problem är just att... resa bort.

4. Familj och vänner kommer att hata dig

Ja, eller kanske inte bokstavligt talat, men de kommer att bli så trötta på att höra om alla de otroliga äventyren du varit med om, och alla nya resor som du planerar att göra. Vissa kommer att vara avundsjuka och en del kommer att överväga att säga upp dig som vän i alla sociala medier. Då slipper de åtminstone se alla dina lyckliga uppdateringar från hela världen.

5. Jorden runt-resan kommer att bli det bästa året i ditt liv

Men det låter ju bra eller? Förvisso, men allt som kommer efter den kommer aldrig att kunna mäta sig med det du upplevde på din resa. Att resa jorden runt är något som de flesta bara gör en gång i livet. Du kommer för alltid att jämföra situationer och händelser hemma med det du upplevde på din resa. Och visst kommer du sakna det? Minnena har du ju alltid kvar - men är det kanske inte lika bra att boka in en ny resa? 

10 skäl till varför resor förstör ditt liv | Wanderlust | KILROY

6. Orimligt reseavund

Finns det verkligen något som heter orimligt reseavund? Ja, definitivt. Varje gång du ser någon annan som är ute och reser eller berättar om sina planer för en kommande resa så känner du hur missunsamheten kommer krypande och resfebern slår till hårdare än någonsin. Orimligt reseavund är ett fruktansvärt tillstånd och det enda som hjälper är att boka en flygbiljett. NU!

7. Väckarklockan på morgonen blir din värsta fiende

Vanliga rutiner försvinner när du är ute och reser och kan ta dagen som den kommer. Mañana liksom. Att ha ett alarm som ringer på morgonen kan bli en ytterst skrämmande och märklig upplevelse som kommer att bli svår att vänja sig vid. Vänligen notera att återanpassning till en normal vardag tar tid.

8. Vänta dig en förfärlig rastlöshet

Med ett ord, wanderlust, kan det beskrivas så fint på engelska. Ja, eller egentligen tyska, men oavsett: A strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world. Känner du igen dig?

10 skäl till varför resor förstör ditt liv | Wanderlust | KILROY

9. Ständing planering och fixering av nya resor

Du ägnar nu all din lediga tid på att tänka, drömma om och planera din nästa resa och kommer behöver kämpa för att kunna fokusera på något annat. Högst troligt utvecklar du även en märklig attraktion till kartor och glober, som snabbt utlöser nya dagdrömmar om resor. Därför avsätter du även det mesta av din lön till nya resor, varpå Spagetti Bangladesh kommer vara det enda din ekonomi kan erbjuda från kostcirkeln.

10. Post-travel depression

Det här är kanske det värsta av allt. Den skrämmande känslan som kommer krypande cirka en vecka efter att du har kommit hem. Det enda som hjälper är att planera en ny resa så snart som möjligt. Eller ännu bättre, se till att du alltid har en ny resa att se fram emot!

10 skäl till varför resor förstör ditt liv | Wanderlust | KILROY

Kort sammanfattat: "Jag ångrar verkligen att jag reste jorden runt" ... har ingen sagt. Någonsin. Ge dig ut i världen och förstör ditt liv nu! 

Snacka med reseexperterna

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...